Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Δεν έχει ανακοινωθεί καμία αλλαγή στην παλέτα των μηχανικών συνόλων.

Η ιταλική φίρμα δεν δίστασε να προσφέρει στο σπορ σεντάν μια σειρά από αναβαθμίσεις μέσα από τα νέα της ειδικά πακέτα εξοπλισμού.

Η ιταλική φίρμα δεν δίστασε να προσφέρει στο σπορ σεντάν μια σειρά από αναβαθμίσεις μέσα από τα νέα της ειδικά πακέτα εξοπλισμού.

Τι αλλαγές θα έχει η αναβαθμισμένη Giulia

12/7/2018

Η Giulia αλλάζει. Ομορφαίνει και αναβαθμίζεται με τα νέα πακέτα που εξοπλίζουν την Alfa Romeo.

Η Alfa Romeo Giulia μπορεί να έχει μόνο λίγα χρόνια που έχει ξεκινήσει την εμπορική της πορεία, ωστόσο η ιταλική φίρμα δεν δίστασε να προσφέρει στο σπορ σεντάν μια σειρά από αναβαθμίσεις μέσα από τα νέα της ειδικά πακέτα εξοπλισμού.

Ξεκινώντας από την έκδοση Ti Sport, το μοντέλο εξοπλίζεται πλέον με 19άρες ζάντες αλουμινίου ενώ στην κορυφαία έκδοση Quadrifoglio, η Giulia εξοπλίζεται με αναδιπλούμενα πίσω καθίσματα (με την μέθοδο split-folding) και νέες δαγκάνες φρένων που έχουν πάνω τους τα τα γράμματα «Αlfa Romeo». Ανεξάρτητα πάντως από την έκδοση, ολόκληρη η γκάμα θα είναι διαθέσιμη προαιρετικά και με πλήθος άλλων επιλογών όπως θερμαινόμενα πίσω καθίσματα, νέο σύστημα συναγερμού, νέες ζάντες και περισσότερα χρώματα για την εξωτερική της εμφάνιση.

Παράλληλα, οι Ιταλοί ανακοινώνουν ότι το μοντέλο θα προσφέρεται με μια σειρά από νέα εξοπλιστικά πακέτα. Κατ αρχάς, το πακέτο Nero Edizione  περιλαμβάνει 19άρες ζάντες Dark Miron, ελαφρώς αλλαγμένη γρίλια, καινούρια πλαίσια μαύρου χρώματος γύρω από τους καθρέπτες, σκουρόχρωμες προσόψεις των φωτιστικών σωμάτων και μαύρες απολήξεις εξάτμισης, φιμέ τζάμια και πιο σκουρές ζάντες που έρχονται σε αντίθεση με το χρώμα στις δαγκάνες των φρένων. Το πακέτο αυτό προσφέρεται με μικρές διαφοροποιήσεις τόσο στην απλή έκδοση όσο και στην Ti, στην Giulia Sport, στην Ti Sport και στην Quadrifoglio.

Ακόμα, αυτοί που θέλουν να κάνουν την εμφάνιση της Giulia ακόμη πιο σπορ, μπορούν να επιλέξουν το Ti Sport πακέτο που προσφέρεται στην έκδοση Ti Sport. To πακέτο αυτό περιλαμβάνει ελαφρώς αλλαγμένη γρίλια, ανθρακονημάτινες θήκες στους καθρέπτες, ανθρακονημάτινες ποδιές, 19άρες ζάντες αλουμινίου, νέες απολήξεις εξάτμισης και σκουρόχρωμες προσόψεις των φωτιστικών σωμάτων. Οι ίνες άνθρακα δίνουν το παρών και στον εσωτερικό διάκοσμο, με την καμπίνα να επωλεφελείται από ειδικό φινίρισμα, νέα επένδυση από δέρμα πάνω στην κονσόλα και νέες ραφές.

Τέλος, πρέπει να σημειώσουμε πως δεν έχει ανακοινωθεί καμία αλλαγή στην παλέτα των μηχανικών συνόλων.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις