Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

H εμφάνιση του αναμένεται να αντλήσει πολλά στοιχεία από το Vision RS concept.

Το «Golf» της Skoda: Πρώτο teaser

9/10/2018

Την πρώτη teaser εικόνα για το μοντέλο που θα αντικαταστήσει το Rapid και θα αντιμετωπίσει το Golf στην μικρομεσαία κατηγορία δημοσίευσε η Skoda. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

Η Skoda την περασμένη εβδομάδα παρουσίασε στο Παρίσι το Vision RS concept, στο οποίο αναμένεται να βασιστεί το μοντέλο που θα αντικαταστήσει το Rapid, τραβώντας τα βλέμματα χάρη στο πολύ σπορτίφ αεροδυναμικό του πακέτο και την δυναμική του παρουσία.

Πλέον, η τσέχικη εταιρεία παρουσίασε και την πρώτη εικόνα teaser για το νέο αυτό hatchback, ωστόσο μέχρι αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες σχετικά με το πρέπει να περιμένουμε. Σίγουρο πρέπει να θεωρείται πως θα βασιστεί πάνω στην MQB A0 πλατφόρμα του VW Group ενώ φήμες αναφέρουν πως η επίσημη παρουσίαση του θα γίνει πριν το τέλος του έτους και ότι το μοντέλο θα δώσει το παρών στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Όπως αναφέραμε παραπάνω, η εμφάνιση του αναμένεται να αντλήσει πολλά στοιχεία από το Vision RS concept ενώ λέγεται πως θα υπάρξει στο μέλλον και RS έκδοση που θα εξοπλίζεται με υβριδικό κινητήριο σύνολο απόδοσης 200 ίππων. Το όνομα Rapid πάντως δεν φαίνεται πως θα υιοθετηθεί και στο επερχόμενο μοντέλο, με τις πρώτες διαρροές να λένε πως θα ονομαστεί απλά «Spaceback».

Εκτός από το hatch αυτό, η Skoda ετοιμάζεται να επεκτείνει την γκάμα της και με ένα καινούριο crossover που θα βασιστεί αυτή τη φορά στο Vision X concept. Το ντεμπούτο και αυτού του μοντέλο αναμένεται στη Γενεύη.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις