Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

To concept δεν έχει καμία πιθανότητα να μπει σε παραγωγή.

Τα καθίσματα είναι ίδια με αυτά του Civic Type R.

Το concept εξοπλίζεται με τις ίδιες θύρες του Pioneer 1.000.

To Open Air Vehicle concept της Ηοnda

1/11/2018

Ένα νέο concept παρουσίασε η Honda γεμάτο περιπέτεια και δυναμισμό. Δείτε το.

Ένα ολοκαίνουριο concept με την ονομασία Open Air Vehicle παρουσίασε η Honda στην Έκθεση SEMA, προκαλώντας το ενδιαφέρον του κόσμου της αυτοκίνησης.

Το concept βασίζεται πάνω στην πλατφόρμα του Ridgeline pick-up ενώ ταυτόχρονα επωφελείται από κάποια μοναδικά χαρακτηριστικά του Pioneer 1000, με τη μάρκα να αναφέρει συγκεκριμένα πως «δημιουργήθηκε το υπέρτατο «ανοιχτό» Ηοnda όχημα ειδικά για περιπέτειες».

Συγκεκριμένα, το concept εξοπλίζεται με τις ίδιες θύρες του Pioneer 1.000 ενώ σαφείς είναι οι ομοιότητες των δύο μοντέλων στην σχεδίαση της καρότσας και του πίσω μέρους. Τα σκληροτράχηλα χαρακτηριστικά της εξωτερικής του εμφάνισης δεν θα μπορούσαν να συνδυαστούν με οποιοδήποτε εσωτερικό διάκοσμο, για αυτό και η Honda προσφέρει στο μοντέλο ένα ειδικό cockpit με έμφαση στην ανθεκτικότητα και ένα καλά προστατευμένο πίνακα οργάνων, ενώ σημαντικό είναι να σημειωθεί πως τα καθίσματα είναι ίδια με αυτά του Civic Type R.

To concept δεν έχει καμία πιθανότητα να μπει σε παραγωγή, ωστόσο έχει ενδιαφέρον ποια είναι τα επόμενα σχέδια της μάρκας για αυτή εδώ την δημιουργία.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις