Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

To αυτοκίνητο τραβά τα βλέμματα.

Το σκίτσο είναι του ανεξάρτητου σχεδιαστή Vito Possidente.

Το σκίτσο είναι του ανεξάρτητου σχεδιαστή Vito Possidente.

Το SUV της Maserati;

4/12/2018

3 διαφορετικά σκίτσα. Δείχνουν αυτά το νέο μικρό crossover/SUV της Maserati; Δείτε και τις 3 φωτό και πείτε μας τη γνώμη σας.

Με το λανσάρισμα της νέας Maserati Levante περίπου τρία χρόνια πριν, η ιταλική φίρμα εισήρθε για πρώτη φορά στην κατηγορία των SUV για πρώτη φορά της ιστορία της με σκοπό να ανταγωνιστήσει τις Porsche Cayenne, Mercedes GLE και τα μεγάλα SUV της BMW.

Μπορεί το μοντέλο να μην κατάφερε να πάρει σημαντικό μερίδιο αγοράς για μια σειρά από λόγους, ωστόσο φαίνεται πως τα στελέχη της κατάλαβαν πως η SUV γκάμα της μάρκας πρέπει να επεκταθεί περαιτέρω.

Μια πρώτη ιδέα για το τι πρέπει να περιμένουμε είναι το σκίτσο του ανεξάρτητου σχεδιαστή Vito Possidente από το μικρό crossover/SUV που σχεδίασε με το όνομα Karif. To αυτοκίνητο τραβά τα βλέμματα από τον πρόβολό του μέσω της γνωστής γρίλιας αλλά και τα λεπτά φωτιστικά σώματα με τα οποία εξοπλίζεται, την ίδια στιγμή που μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα στρογγυλού σχήματος φώτα λίγο πιο χαμηλά. Το πίσω μέρος είναι αρκετά καμπυλωτό ενώ οι μεγάλοι τροχοί προσφέρουν στο μοντέλο ένα αρκετά σπορ στυλ.

Πώς σας φαίνεται; Θα θέλατε να δείτε ένα μικρότερο SUV από την Μaserati;
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις