Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Volkswagen βρίσκεται σε συζητήσεις για το αν θα προχωρήσει στο λανσάρισμα μιας τέτοιας έκδοσης.

Ο Kleber Silva έντυσε το ψηφιακό του δημιούργημα με σκούρα μπλε βαφή.

To Polo Αlltrack

14/12/2017

Ο Kleber Silva παρουσίασε την δική του έκδοχή για το νέο Polo σε έκδοση Alltrack για τους πιο απαιτητικούς φίλους του «μικρού» της VW. Πώς σας φαίνεται;

Μετά την παρουσίαση του νέου Polo λίγους μήνες πριν και την αποκάλυψη και της GTI έκδοσης που εξοπλίζεται με τον 2λιτρο TSI κινητήρα με απόδοση 200 ίππων και ροπή 320 Nm σε συνεργασία με 6τάχυτο κιβώτιο DSG, προσφέροντας στο νέο Polo GTI επίδοση 6,7 δλ. στο 0-100, αλλά και τελική ταχύτητα 237 χλμ./ώρα, ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Kleber Silva προχώρησε στην ανάπτυξη ενός νέου project για μια έκδοση Alltrack.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Volkswagen βρίσκεται σε συζητήσεις για το αν θα προχωρήσει στο λανσάρισμα μιας τέτοιας έκδοσης που θα αποτελούσε τον ανταγωνιστή του Ford Fiesta Active στην κατηγορία. Ο Kleber Silva έντυσε το ψηφιακό του δημιούργημα με σκούρα μπλε βαφή και του προσέφερε επίσης αρκετές διαφοροποιήσεις σε σχέση με το εργοστασιακό Polo. Πιο συγκεκριμένα, το Alltrack λαμβάνει ανανεωμένο προφυλακτήρα και πλήθος πλαστικών προστατευτικών στο σύνολο του αμαξώματος του ενώ ο Silva αναφέρει ότι η απόσταση από το έδαφος θα μεγαλώσει.

Τι θα πρέπει να περιμένουμε στον τομέα των μηχανικών συνόλων; Πληροφορίες αναφέρουν ότι αν το Alltrack λανσαριστεί τότε θα λάβει δάνειο το σύνολο της γκάμας των μοτέρ του νέου Polo, με την προσθήκη κάποιου πιο ισχυρού μοτέρ να θεωρείται απίθανη.

Θα θέλατε να προχωρήσει κάτι τέτοιο;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις