Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Στο φως της δημοσιότητας έδωσε η General Motors, την πρώτη επίσημη εικόνα του εσωτερικού ενός πρωτότυπου αυτόνομου αυτοκινήτου.

Το αυτόνομο αυτοκίνητο της GM (+vid)

12/1/2018

Στο φως της δημοσιότητας έδωσε η General Motors, την πρώτη επίσημη εικόνα του εσωτερικού ενός πρωτότυπου αυτόνομου αυτοκινήτου, την οποία και συνόδευσε με ένα μικρής διάρκειας βίντεο.

Η πρώτη επίσημη εικόνα ενός αυτόνομου αυτοκινήτου στο εσωτερικό του οποίου δεν υπάρχει τιμόνι είναι γεγονός και τη δημοσίευσε επίσημα η General Motors.
 
Η εταιρεία το περασμένο φθινόπωρο ξεκίνησε ένα εκτεταμένο πλάνο με στόχο την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών κίνησης και συγκεκριμένα αυτές των αυτόνομων οχημάτων, δηλώνοντας μάλιστα πως μπορεί να κατασκευάσει πλήρως αυτόνομα αυτοκίνητα το 2019 που θα μπορούσαν άμεσα να χρησιμοποιηθούν.
 
Η συγκεκριμένη εικόνα φαίνεται πως αποτελεί ένα πρώτο βήμα της εταιρείας και μας δείχνει πως θα είναι το εσωτερικό ενός αυτοκινήτου, το οποίο θα κινείται αυτόνομα χωρίς να υπάρχει ανθρώπινη παρέμβαση.

Μάλιστα η GM αναμένεται να παρουσιάσει και επίσημα το concept ενός αυτόνομου οχήματος που έχει κατασκευαστεί μέσω του τμήματος της Cruise Automation, με τις φήμες να θέλουν την εταιρεία να έχει ήδη ενημερώσει το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας Αυτοκινητοδρόμων της Αμερικής, NHTSA (National Highway Traffic Safety Administration) για τον εξοπλισμό ασφαλείας του αυτοκινήτου και αν αυτή της ανάψει το «πράσινο φώς», τότε είναι έτοιμη να ξεκινήσει την παραγωγή του.
 
Μέχρι τότε δείτε το βίντεο.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις