Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

O δοκιμαστής οδηγός της μάρκας Emile Bouret άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο πάντως το τελικό μοντέλο παραγωγής να είναι ικανό να σημειώσει ακόμα καλύτερες επιδόσεις.

Το κορυφαίο sportscar στην ιστορία

8/11/2018

Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε το αφεντικό της Tesla για το νέο Roadster. Δείτε τι είπε για τα αυτοκίνητα με μοτέρ εσωτερικής καύσης.

Το τι πρέπει να περιμένουμε για το επερχόμενο Tesla Roadster αποκάλυψε το αφεντικό της αμερικάνικης μάρκας, Elon Musk.

Σε δηλώσεις του, ο μεγιστάνας με καταγωγή από τη Νότιο Αφρική, αποκάλυψε ότι το νέο Roadster θα έχει επιδόσεις ρεκόρ, καλύτερες από κάθε άλλο μοντέλο με κινητήρα εσωτερικής καύσης, τονίζοντας πως είναι πολύ σημαντικό για τα ηλεκτρικά σπορ αυτοκίνητα να ξεπερνούν σε επιδόσεις αυτά με ICE μοτέρ.

Ο Μusk ξεκαθάρισε: «To νέο Roaster θα είναι το ταχύτερο σπορ αυτοκίνητο σε κάθε κατηγορία. Θα έχει την καλύτερη επιτάχυνση, την μεγαλύτερη τελική ταχύτητα και το καλύτερο κράτημα. Θα δείξει πως τα ηλεκτρικά έχουν την καλύτερη αρχιτεκτονική και είναι τα πραγματικά halo μοντέλα.»

Παράλληλα, έγιναν και οι πρώτες αποκαλύψεις γύρω από το Roadster με τον Musk να αναφέρει ότι θα εξοπλίζεται με μπαταρία 200 kWh , θα κάνει τα 0-96 χλμ./ώρα σε μόλις 1,9 δλ. και θα έχει μέγιστη τελική ταχύτητα τα 402 χλμ./ώρα. O δοκιμαστής οδηγός της μάρκας Emile Bouret άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο πάντως το τελικό μοντέλο παραγωγής να είναι ικανό να σημειώσει ακόμα καλύτερες επιδόσεις.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις