Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ο οδηγός θα έχει στην διάθεση του 295 άλογα και 355 Νm ροπής χάρη στον κύκλου Atkinson V6 κινητήρα των 3,8 λίτρων.

Ο τεχνολογικός εξοπλισμός είναι μεγάλος.

Το Palisade βασίζεται σχεδιαστικά πάνω στο HDC-2 Grandmaster Concept.

Στον εσωτερικό διάκοσμο ξεχωρίζουν η 12,3 ιντσών πλήρως ψηφιακή οθόνη TFT του πίνακα οργάνων και η 10,25 ιντσών oθόνη του συστήματος infotainment.

Το νέο SUV της Hyundai

30/11/2018

Ένα νέο SUV μεγάλων διαστάσεων αποκάλυψε η Hyundai στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Αντζελες. Γνωρίστε το.

Το νέο της SUV κάτω από το όνομα Palisade παρουσίασε στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Αντζελες η Hyundai, που μπαίνει δυνατά για να διεκδικήσει υψηλό μερίδιο αγοράς στην κατηγορία των μεγάλων SUV με τρεις σειρές καθισμάτων.

Το Palisade βασίζεται σχεδιαστικά πάνω στο HDC-2 Grandmaster Concept που είχε παρουσιάσει στο παρελθόν η μάρκα, ωστόσο σαφείς είναι και κάποιες ομοιότητες από το τελευταίας γενιάς Santa Fe. To μάτι πέφτει αμέσως στην εξαγωνική γρίλια που περιτριγυρίζεται από χρώμιο και στα πολύ λεπτά φωτιστικά σώματα που συνοδεύονται ακριβώς από κάτω με δύο πολύ μεγαλύτερα σώματα, όμοια με αυτά του Santa Fe. Στο πλαϊνό μέρος, φαίνεται πως το μοντέλο εξοπλίζεται με ράγες οροφής και χερούλια από χρώμιο ενώ οι Νοτιοκορεάτες θα κάνουν διαθέσιμο το μοντέλο με 18άρες ζάντες ως στάνταρ και 20άρες ζάντες προαιρετικά. Πίσω το μάτι πέφτει στην διακριτική αεροτομή στο τέλος της οροφής και στην διπλή απόληξη της εξάτμισης.

Στον εσωτερικό διάκοσμο ξεχωρίζουν η 12,3 ιντσών πλήρως ψηφιακή οθόνη TFT του πίνακα οργάνων και η 10,25 ιντσών oθόνη του συστήματος infotainment, το πολυχρηστικό τιμόνι και τα επενδυμένα από δέρμα Nappa καθίσματα. Ο τεχνολογικός εξοπλισμός είναι μεγάλος και περιλαμβάνει συστήματα όπως Android Auto, Apple CarPlay, Heads-Up Display, Smart Cruise Control, Blind-Spot Collision Avoidance Assist, Forward Collision-Avoidance Assist, Lane Following Assist κ.α.

Ο οδηγός θα έχει στην διάθεση του 295 άλογα και 355 Νm ροπής χάρη στον κύκλου Atkinson V6 κινητήρα των 3,8 λίτρων σε συνδυασμό με 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και το HTRAC σύστημα τετρακίνησης προαιρετικά.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληφορορίες για τον αν το Palisade θα διατεθεί στην Ευρώπη με τις πιθανότητες πάντως να είναι λίγες.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις