Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

H Infiniti επιστρέφει με ένα ακόμα teaser του Q Inspiration Concept, αποκαλύπτοντάς μας αυτή τη φορά το «πρόσωπο» του νέου της πρωτότυπου οχήματος.

Πρόκειται για ένα στιλάτο πρωτότυπο σεντάν, το οποίο αποτελεί τον προάγγελο της επερχόμενης ναυαρχίδας της φίρμας. Θα παρουσιαστεί στις 15 Ιανουαρίου, κατή τη διάρκεια της 2ης press day της έκθεση του Ντιτρόιτ.

Το Infiniti Q Inspiration Concept από μπροστά

12/1/2018

Η Infiniti συνεχίζει το παιχνίδι της αποκάλυψης του Q Inspiration Concept, δείχνοντάς μας το «πρόσωπο» της πρωτότυπης ναυαρχίδας που θα κάνει ντεμπούτο στις 15 Ιανουαρίου στην έκθεση του Ντιτρόιτ.

H Infiniti επιστρέφει με ένα ακόμα teaser του Q Inspiration Concept, αποκαλύπτοντάς μας αυτή τη φορά το «πρόσωπο» του νέου της πρωτότυπου οχήματος. Πρόκειται για ένα στιλάτο πρωτότυπο σεντάν, το οποίο αποτελεί τον προάγγελο της επερχόμενης ναυαρχίδας της φίρμας. Θα παρουσιαστεί στις 15 Ιανουαρίου, κατή τη διάρκεια της 2ης press day της έκθεση του Ντιτρόιτ.
 
Ο επικεφαλής σχεδίασης της Infiniti, Karim Habib, έχει πει για το πρωτότυπο: «Θέλουμε να πάμε την παραδοσιακή σεντάν αρχιτεκτονική στο επόμενο στάδιο εξέλιξης.». Επιπλέον τόνισε: «Το Q Inspiration προσφέρει μια εναλλακτική μορφή, με χυτή εμφάνιση και μία ασυνήθιστα μακριά και ισορροπημένη καμπίνα. Πειραματιζόμενο με νέες αναλογίες σε μία τυπικά συντηρητική κατηγορία, το Q Inspiration διαθέτει πιο κοντό καπό και επιμηκυμένο σώμα, με όλα τα οφέλη που έχει αυτή η δομή για την άνεση και ευρυχωρία του εσωτερικού.».
 
Η Infiniti δεν έχει ανακοινώσει κάτι νέο αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του πρωτότυπου, αλλά ο κος Habib έχει κάνει λόγο λίγες ημέρες πριν για «μία στροφή προς τους πιο έξυπνους, μικρούς και λιγότερο ενεργοβόρους κινητήρες». Το ολοκαίνουργιο σύνολο μεταβλητής συμπίεσης, πάντως ταιριάζει στην πιο πάνω περιγραφή…
 
Ο Alfonso Albaisa, το γενικό αφεντικό σχεδίασης της Nissan, αν και επιβεβαίωσε πως το Q Inspiration είναι ο προπομπός της επόμενης ναυαρχίδας της Infiniti, τόνισε πως το εν λόγω μοντέλο απέχει ακόμα μερικά χρόνια από το εμπορικό λανσάρισμά του.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις