Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το Toyota Hilux της Gazoo Racing.

Tο Hilux GR Sport έχει την τιμή να είναι το πρώτο εκτός δρόμου μοντέλο που έχει λάβει την περιποίηση της Toyota Gazoo Racing.

Το Hilux GR Sport θα διατίθεται σε τρία διαφορετικά χρώματα.

H ισχύς παρέχεται από έναν πετρελαιοκινητήρα 2,8 λίτρων που παράγει 177 ίππους και 450 Nm ροπής και συνδέεται με ένα εξατάχυτο αυτόματο κιβώτιο και σύστημα τετρακίνησης.

Toyota Hilux σε έκδοση Gazoo Racing!

8/11/2018

H Toyota και η Gazoo Racing είναι απασχολημένες προσθέτοντας τις τελευταίες «πινελιές» στην νέα Supra που αναμένεται, ωστόσο αυτό δεν τις εμπόδισε προκειμένου να παρουσιάσουν μία νέα έκδοση του Hilux. Ο λόγος για το Toyota Hilux GR Sport.

Κάνοντας την εμφάνισή του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Σάο Πάολο, στη Βραζιλία, το Hilux GR Sport έχει την τιμή να είναι το πρώτο εκτός δρόμου μοντέλο που έχει λάβει την περιποίηση της Toyota Gazoo Racing.
 
Στην εξωτερική του εμφάνιση, εκτός από τα προφανή νέα γραφικά αλλά και τα χρώματα που συνοδεύουν τα μοντέλα της Gazoo Racing, το Hilux GR Sport διακρίνεται από μοναδική μάσκα που φέρει την επωνυμία της Toyota, ενώ έχει λάβει επίσης μεγαλύτερους θόλους στους τροχούς, σωληνοειδή πλευρικά σκαλοπάτια, αλλά και μία σπορ μπάρα εγκατεστημένη στην καρότσα. Επιπλέον το παρόν δίνουν οι 17άρες ζάντες αλουμινίου και τα LED φώτα ομίχλης.

Το μοναδικό στυλ συνεχίζεται στην καμπίνα καθώς οι οδηγοί θα βρουν μαύρα δερμάτινα καθίσματα με κόκκινες ραφές, ενώ κεντημένο είναι και το λογότυπο GR που βρίσκεται στα προσκέφαλα των μπροστινών καθισμάτων. Το Hilux GR Sport είναι εξοπλισμένο με ένα αναθεωρημένο πίνακα οργάνων αλλά και ένα start button.
 
Από κει και πέρα το σύστημα ανάρτησης στο μπροστά μέρος έχει λάβει σκληρότερα ελατήρια και νέους αποσβεστήρες, όντας μέρος του αναθεωρημένου συστήματος διεύθυνσης. Στο κομμάτι των μηχανικών συνόλων η ισχύς παρέχεται από έναν πετρελαιοκινητήρα 2,8 λίτρων που παράγει 177 ίππους και 450 Nm ροπής και συνδέεται με ένα εξατάχυτο αυτόματο κιβώτιο και σύστημα τετρακίνησης.
 
Το Hilux GR Sport θα διατίθεται σε τρία διαφορετικά χρώματα και οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν στις αρχές του επόμενου έτους. Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για την τιμολόγηση, όμως μόνο 420 μονάδες θα είναι διαθέσιμες στην αγορά της Βραζιλίας.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις