Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

VW Golf GTi Aurora 380ps

Διαβάστηκε από 21718 αναγνώστες - 2/6/2019

Οι μαθητευόμενοι νέοι της VW κατασκεύασαν ένα Super GTI για την ετήσια εκδήλωση του Wörthersee και εμείς είχαμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε από κοντά το καυτό Golf των 380 ίππων.

Ακόμα και αν τρέξετε στον πρώτο πωλητή που θα συναντήσετε μπροστά σας και του ζητήσετε ένα VW Golf GTI Aurora, θα είναι αδύνατο να σας εξυπηρετήσει.. Αυτό το αυτοκίνητο είναι πραγματικά μοναδικό και το κατασκεύασαν 18 μαθητευόμενοι της εταιρίας στο εργοστάσιο της VW στο Wolfsburg. Χρειάστηκαν εννέα ολόκληρους μήνες για να δημιουργήσουν το συγκεκριμένο Super GTI. Και τώρα είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν τον γκρι πύραυλο με τις μαύρες και πράσινες lime ρίγες, στην καθιερωμένη συνάντηση του Wörthersee όπου μαζεύονται όλοι οι φανατικοί οπαδοί της VW.



Η συμμετοχή σε ένα τέτοιο project αποτελεί από μόνη της ένα σημαντικό βραβείο. Μηχανικοί, βαφείς, τεχνικοί, ηλεκτρολόγοι, μηχανικοί επεξεργασίας, σχεδιαστές προϊόντων και όποια άλλη ειδικότητα διδάσκεται στην VW, έχουν βάλει το χέρι τους σε αυτή τη δημιουργία. Υπάρχει μέχρι και άνθρωπος, ο Nicolas Heße (19), υπεύθυνος για τις δαπάνες του GTI. "Δεν ήταν τα χρήματα το πρόβλημα, όσο ο χρόνος που είχαμε στη διάθεση μας", λέει ο Lorenzo Canu (22), μηχανικός της VW στο τρίτο έτος φοίτησης. Ας δούμε όμως από την αρχή το μοναδικό αυτό αυτοκίνητο..

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις