Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Την δική τους υπογραφή έβαλαν οι βελτιωτές της Startech σε αυτή την Bentley Continental GT.

Οι άνθρωποι της εταιρείας έχουν δώσει στο μοντέλο ένα νέο εξωτερικό χρώμα.

Tα πορτοκαλί διακοσμητικά στοιχεία παίρνουν θέση και στη καμπίνα.

Τα πρόσθετα στοιχεία της Startech ολοκληρώνονται με το σύστημα ήχου Naim.

H Continental GT της Startech

21/11/2017

Την δική τους υπογραφή έβαλαν οι βελτιωτές της Startech σε αυτή την Bentley Continental GT, κάνοντας το επιβλητικό αυτό μοντέλο ακόμα καλύτερο.

Για αυτούς που θέλουν να αγοράσουν ένα κομψό και επιβλητικό πολυτελές αυτοκίνητο, μία Bentley Continental GT θα μπορούσε να είναι πολύ ψηλά στη λίστα τους. Το συγκεκριμένο μοντέλο κατά τη διάρκεια της ζωής του έχει αναβαθμιστεί από πολλούς tuners, μερικοί από τους οποίους έχουν γίνει αρκετά έμπειροι για να πάρουν ένα ήδη επιβλητικό αυτοκίνητο και να το κάνουν ακόμα πιο ελκυστικό.
 
Ένα καλό παράδειγμα θα μπορούσε να είναι αυτή η Bentley Continental GT η οποία έχει αναβαθμιστεί από τον βελτιωτικό οίκο Startech. Οι άνθρωποι της εταιρείας έχουν δώσει στο μοντέλο ένα νέο εξωτερικό χρώμα, αλλά και αεροδυναμικά στοιχεία κατασκευασμένα από ίνες άνθρακα, ενώ στην εξίσωση μπαίνουν και οι νέες ζάντες 22 ιντσών, βαμμένες στο χρώμα του αμαξώματος.   

Το ζευγάρια των πέντε ακτινών μας αφήνουν να δούμε τις πορτοκαλί δαγκάνες, οι οποίες ταιριάζουν χρωματικά με τα διακοσμητικά στοιχεία που παίρνουν θέση στη καμπίνα και συγκεκριμένα στο τιμόνι, στο ταμπλό, στις πόρτες, τα καθίσματα, στη μεσαία λωρίδα της οροφής αλλά και στο πορτμπαγκάζ.
 
Τα πρόσθετα στοιχεία  της Startech ολοκληρώνονται με το σύστημα ήχου Naim, ενώ τέλος να σημειώσουμε πως το συνολικό κόστος της βελτίωσης δεν έχει γίνει γνωστό. 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις