Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το νέο Audi e-tron.

Έρχεται οικονομικότερο Audi e-tron

10/12/2018

Mια πιο προσιτή οικονομικά έκδοση του καινούριου e-tron αλλά και δύο άλλες, για πολύ καλύτερες επιδόσεις, θέλει να προσφέρει η γερμανική μάρκα.

Δεν έχουν περάσει παραπάνω από τέσσερις μήνες από τότε που η Audi παρουσίασε το e-tron και πλέον έρχονται στο φως μια σειρά από αναφορές που κάνουν λόγο πως η γερμανική μάρκα σχεδιάζει να προσφέρει και νέες εκδόσεις στο ηλεκτρικό της SUV.

Πηγές μέσα από το στρατόπεδο της μάρκας αναφέρουν πως μέσα στο 2019 θα γίνει διαθέσιμη η πιο προσιτή έκδοση του μοντέλου, ενώ από το 2020, η Audi αναμένεται να λανσάρει και ακόμα δύο τουλάχιστον εκδόσεις που θα τοποθετηθούν στο άνω άκρο της γκάμας του μοντέλου.
 

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό τι θα χρειαστεί να «κόψει» η Audi από το τωρινό e-tron, για να προσφέρει την πιο προσιτή έκδοση, με το πιθανότερο να είναι πάντως πως το μοντέλο θα έχει μικρότερη αυτονομία και δεν θα είναι τόσο ικανό σε επιδόσεις. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει τι σχεδιάζει να κάνει η Audi με τις πιο ισχυρές εκδόσεις του μοντέλου, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο πως σκέφτεται να προσθέσει ένα δεύτερο ηλεκτρικό μοτέρ στον πίσω άξονα με σκοπό να φτάσει η ισχύς του μοντέλου στα 648 άλογα.

Αυτή την στιγμή, το Audi e-tron εξοπλίζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες (ένας σε κάθε άξονα), η δύναμη των οποίων φτάνει τα 407 άλογα. Οι δύο αυτοί κινητήρες αντλούν δύναμη από μία μπαταρία 95 KWh, που διαθέτει 36 κυψέλες με βάρος περίπου 700 κιλά.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις