Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Αγόρασε μεταχειρισμένο με κλειστά μάτια

20/5/2020

Η εταιρεία DK CARS ύστερα από μια 15 έτη εμπειρία στο χώρο του μεταχειρισμενου αυτοκινήτου είναι σε θέση να σας εγγυηθεί το επόμενο μεταχειρισμενο σας επιβατικό η επαγγελματικο όχημα!

Η εταιρία DK CARS δραστηριοποιείται στον τομέα της εμπορίας αυτοκινήτων περισσότερα από 15 έτη, αποτελώντας σημείο αναφοράς στην αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Μέσω της μακροχρόνιας εμπειρίας στο χώρο του, η εταιρία έχει θέσει αυστηρά κριτήρια αξιολόγησης στις επιλογές των αυτοκινήτων της.

Όλα τα αυτοκίνητα είναι ελεγμένα με μηχανικό και φανοπειό έτσι ώστε να εξασφαλιστεί ότι κάθε μεταχειρισμενο είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τα προς πώληση αυτοκίνητα να είναι εγγυημένα και εξονυχιστικά ελεγμένα.

Φυσικά υπάρχει η δυνατότητα να ελέγξετε όποιο αυτοκίνητο σας ενδιαφέρει παρουσία μηχανικού η φανοπειου της επιλογής σας! Για αυτό το σκοπό η  DK CARS σας διαθέτει ειδικό μηχάνημα ανύψωσης!!

Και αν θέλετε να πουλήσετε το παλαιό σας όχημα η DK CARS θα το αγοράσει στην καλύτερη τιμή! Αναλαμβάνει την όλη διαδικασία μεταβίβασης οριστικής διαγραφης η αποσυρσης αυθημερόν!

Με την αγορά λοιπόν κάθε οχήματος από την DK CARS μας έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε μεταξύ:
Δωρεάν τέλη κυκλοφορίας για το νέο έτος αφορά οχήματα έως 1300cc!
Μεμβράνες ηλιοπροστασιας!
Σύστημα πάρκινγκ!
Πρώτο service!
6 μήνες ασφαλείας!
βιολογικός καθαρισμός!
 
Πολύ σημαντικό ότι το service είναι στις στάνταρ παροχές (ΔΩΡΕΑΝ )παρουσία του αγοραστή, σε συνεργαζομενο συνεργείο!

Η γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση που προσφέρει η εταιρία, καθώς και η ποιότητα των αυτοκινήτων που προτείνει στους πελάτες της, αποτελούν τη συνταγή επιτυχίας της. Ο σεβασμός στον πελάτη και η άριστη κατάσταση των αυτοκινήτων, αποτελούν το βασικό πυλώνα της φιλοσοφίας της επιχείρησης.
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Γρηγορίου Λαμπράκη 539 Κερατσίνι, 18757
Τηλέφωνο: 210 4009633
Κινητό: 6949244768
Email: [email protected]
Site: https://dkcars.car.gr/contact/
Facebook: https://www.facebook.com/DKcars.gr/
 
 
 
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις