Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Car Concept: Μεταχειρισμένα για όλα τα γούστα

7/2/2019

Η εταιρία μεταχειρισμένων Car Concept διαθέτει μία από τις μεγαλύτερες γκάμες ελεγμένων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Σίγουρα έχει αυτό που θέλεις.

Η επιχείρηση εμπορίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων Car Concept, διαθέτει δύο καταστήματα στην περιοχή των Αχαρνών, όπου στεγάζεται και η τεράστια γκάμα των διαθέσιμων αυτοκινήτων.

Όντας στον απαιτητικό χώρο του μεταχειρισμένου, εδώ και αρκετές δεκαετίες, γνωρίζει από καλά μεταχειρισμένα όσο γνωρίζει εξίσου καλά και τις ανάγκες του μέσου πολίτη. Στο stock της εταιρίας θα βρείτε αυτοκίνητα από όλες τις κατηγορίες (μίνι-μικρά-μικρομεσαία-crossover-SUV) σε μία τεράστια ποικιλία τιμών.

Πατήστε εδώ και δείτε απευθείας τα αυτοκίνητα, μαζί με όλα τα χαρακτηριστικά τους (όπως χιλιόμετρα-εξοπλισμό) και φυσικά την τιμή απόκτησης. Με μία γρήγορη ματιά θα βρείτε πολύ αξιόλογα αυτοκίνητα από 2.000 ευρώ όπως το συγκεκριμένο Astra, επαγγελματικά van σε άριστη κατάσταση όπως το συγκεκριμένο, ακόμα και ελαφρώς μεταχειρισμένες λιμουζίνες, όπως η συγκεκριμένη Mercedes Benz E220.

Γνωρίζοντας πως οι ανάγκες του καθενός διαφέρουν, αλλά και πως η εποχή που διανύουμε δεν σηκώνει λάθη σε τέτοιες κινήσεις, η επιχείρηση Car Concept είναι εδώ για να σας βρεί το επόμενο αυτοκίνητο σας. Ακόμη, υπάρχει και ξεχωριστή γκάμα για φορτηγά έως 7.5 τόνους, για τους επαγγελματίες του χώρου.
   
Επικοινωνία:
Επωνυμία: Car Concept
Διεύθυνση: Λ. Καραμανλή και Δ. Μαντζάρου 1 Αχαρναί (κεντρικό κατάστημα)
Τηλ: 210 2448072     -     693 6056983
Διεύθυνση: Λ. Δεκελείας 158 και Λ. Καραμανλή 136 Αχαρναί ( υποκατάστημα)
Τηλ: 213 0417971     -     693 3037101
e-mail: [email protected]
Site: https://carconcept.car.gr/cars/
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις