Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

TEST ΑΝΤΟΧΗΣ: AUDI A2

Διαβάστηκε από 26063 αναγνώστες - 29/5/2019

Για πολλά χρόνια, το Audi A2 ήταν μια καλή επιλογή για τους αγοραστές μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Πώς όμως μπορεί το πλαίσιο αλουμινίου να νικήσει τον εαυτό του, καθώς πλησιάζει στην τρίτη ηλικία? Αξίζει η αγορά του σήμερα?

Το Audi Α2 προκαλεί πάντα μια σαφή αντίδραση. Είτε θα το αγαπήσεις για τις αρετές του, είτε θα το μισήσεις για την εμφάνιση του. Και σκεφτείτε ότι το Α2, υποτίθεται ότι ήταν δέκα χρόνια μπροστά από την εποχή του. Η πλειοψηφία εξ αυτών δεν κυκλοφορούν πλέον, καθώς ακόμα και τα νεότερα μοντέλα είναι σήμερα, τουλάχιστον 14 ετών.. Μοναδικό χαρακτηριστικό σε ένα μικρό αυτοκίνητο μέχρι σήμερα είναι το αλουμινένιο αμάξωμα. Η σκουριά απλά δεν υφίσταται... Όσον αφορά τον κινητήρα, μια σαφής σύσταση καθίσταται δύσκολη.

"Ανάλογα με την ηλικία και τα διανυθέντα χιλιόμετρα, η κατανάλωση λαδιού μπορεί να φτάσει το ένα λίτρο ανά 1000 χιλιόμετρα..."


Ο τετρακύλινδρος των 75 ίππων είναι η απλούστερη μονάδα και χρησιμοποιείται ευρέως. Τα πηγαίνει περίφημα πάνω στο σκαρί του Audi Α2, ακόμα και σε υψηλότερες θερμοκρασίες. Η αδυναμία εκκίνησης διορθώνεται μέσω μιας ενημερωμένης έκδοσης λογισμικού, η οποία αποσυνδέει τον συμπιεστή κλιματισμού κατά την εκκίνηση στο φανάρι, ωστόσο, οι ιδιοκτήτες πρέπει να προσέχουν την κατανάλωση λαδιού...

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις