Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Mercedes B-Class vs BMW Σειρά 2 Active Tourer

Διαβάστηκε από 6382 αναγνώστες - 15/7/2019

Η Mercedes B-Class και η BMW Σειρά 2 Active Tourer, αν και είναι ξεκάθαρα οικογενειακές προτάσεις, έχουν κλέψει τις καρδιές πολλών ενηλίκων με τις πρακτικές, ψηλά τοποθετημένες θέσεις τους και όχι μόνο. Πάντως, η Mercedes-Benz είναι πλέον πολύ πιο ώριμη.

Παλιότερα οδηγούσαν Mercedes E Class W 123, W 124, W 210. Αξιοπρεπέστατες λιμουζίνες των δεκαετιών του 70, του 80 και του 90. Λίγες δεκαετίες πιο μετά, οι οδηγοί των κλασικών μεγάλων sedan αλλάζουν σελίδα. Από αυτά τα... ευγενή μοντέλα μεταφέρθηκαν στα πιο μικρά σε μήκος, αλλά πολύ πρακτικά αυτοκίνητα, με τα ψηλά τοποθετημένα καθίσματα, όπως η Mercedes B-Class.



Από την πρώτη γενιά του 2005 (Τ 245), το μικρομεσαίο B Class γοητεύει πάνω απΆ όλα τους μεγαλύτερους σε ηλικία καταναλωτές, των οποίων οι απαιτήσεις για ποιότητα και image δεν καλύπτονται από μοντέλα, όπως ένα VW Golf Plus. Πάντως, το προαναφερθέν μοντέλο σημείωσε θετική εμπορική πορεία, ιδιαίτερα στις ηλιακιακές ομάδες, που σημειώθηκαν προηγουμένως, με αποτέλεσμα η BMW να μη θέλει πλέον να παρακολουθεί απλώς τα τεκταινόμενα, αλλά να αναλάβει δράση. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις