Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα χωρίς κανένα δυσαρεστημένο πελάτη

Διαβάστηκε από 13880 αναγνώστες - 3/9/2021

Ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες. Η ελληνική εταιρεία εμπορίας μεταχειρισμένων Autostadt δεν έχει ούτε ένα δυσαρεστημένο πελάτη, αφού προσφέρει την μέγιστη απόδοση σε συνάρτηση κόστους και ποιότητας αυτοκινήτων.

Δραστηριοποιούμενη στον χώρο του αυτοκινήτου για 20 και πλέον χρόνια, η Autostadt φροντίζει να σέβεται τον πελάτη, προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα στην καλύτερη δυνατή τιμή. Το αυτοκίνητο αποτελεί απαραίτητο εφόδιο στην καθημερινότητά μας είτε πρόκειται προορίζεται για επαγγελματικούς είτε για προσωπική χρήση,  συνεπώς η διαδικασία της αγοράς πρέπει να οδηγεί σε σωστές επιλογές, κάτι το οποίο εγγυάται στους πελάτης της η Autostadt.

Kοινοποίησε το »


Στην εποχή των social media, όπου μπορεί ο καθένας, ανεξαρτήτως ηλικίας, να δημοσιοποιεί την γνώμη του με απόλυτη ελευθερία, φαντάζει σχεδόν ουτοπικό να μην μπορείς να βρεις έστω μία αρνητική βαθμολογία. Ο στόχος αυτός είναι το μεγαλύτερο παράσημο για την Autostadt, σε σημείο που και η ίδια η Google δεν πιστεύει στις... αναζητήσεις της.

Φυσικά, για να καταφέρει μια εταιρεία να κερδίσει την εκτίμηση του κόσμου, χρειάζεται να καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια και κόπο ώστε να παρέχει το μάξιμουμ των δυνατοτήτων της. Ειδικά, στις περιπτώσεις αγοράς νέου οχήματος, στις οποίες το κόστος είναι υψηλότερο η Autostadt δεν κάνει εκπτώσεις στο επιτυχημένο τρίπτυχο ποιότητα-ασφάλεια-αξιοπιστία, σε κάθε μοντέλο που προτείνει.

Φυσικά, η ίδια φιλοσοφία ακολουθείται και στα μεταχειρισμένα, όπου κάθε όχημα έχει ελεγχθεί εξονυχιστικά από το έμπειρο τεχνικό τμήμα της εταιρεία, ώστε να ανταποκρίνεται στα υψηλά ποιοτικά στάνταρ που έχει θέσει η Autostadt. Εξάλλου, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα test drive σε οποιοδήποτε όχημα τον ενδιαφέρει, ώστε να διαπιστώσει ο ίδιος την άριστη κατάσταση του προς πώληση αυτοκινήτου.

Παράλληλα, στην Autostadt θα βρείτε όλη την γκάμα γνησίων ανταλλακτικών και αξεσουάρ των μεγαλύτερων κατασκευαστών παγκοσμίως, ανεξαρτήτως μοντέλου και κατηγορίας αυτοκινήτου.

Η Autostadt έχει χτίσει μια πολύ ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτης της η οποία συνοδεύεται σε κάθε περίπτωση, από θετικά σχόλια, είτε στο διαδίκτυο είτε στις απλές συζητήσεις των πελατών που κατά καιρούς την έχουν προτιμήσει για αγορά ενός οχήματος.

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 500τμ της Autostadt στην περιοχή των Βριλησσίων επί της Λ. Αναπαύσεως 51-53, πολύ κοντά στο κόμβο της Αττικής οδού, της περιφερειακής Υμηττού, του Προαστιακού και του Μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας, το πρόθυμο και καταρτισμένο προσωπικό θα σας κατευθύνει κατάλληλα ώστε να επιλέξετε το όχημα που ταιριάζει στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.
 

Επικοινωνία
Διεύθυνση: Αναπαύσεως 51-53 Βριλήσσια 15235
Τηλ: +30.2106139650
e-mail: [email protected]
Site: https://www.autostadt.gr/
Facebook: Autostadt
 

Kοινοποίησε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις