Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Μονόδρομος στην αγορά και πώληση μεταχειρισμένων

Διαβάστηκε από 26741 αναγνώστες - 13/1/2021

Είτε ψάχνετε να αγοράσετε το επόμενο σας αυτοκίνητο είτε θέλετε να πουλήσετε άμεσα το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που έχετε στην κατοχή σας, στην Auto Center Γράβαλος θα βρείτε τις καλύτερες επιλογές και πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Αν ψάχνετε να αγοράσετε το επόμενο σας αυτοκίνητο, στην Auto Γράβαλος θα βρείτε σίγουρα αυτό που σας ταιριάζει μέσα από μια μεγάλη γκάμα μεταχειρισμένων μοντέλων  άριστης κατάστασης. Ακόμα και αν πουλάτε το αυτοκίνητο σας, η Auto Γράβαλος το αγοράζει απολύτως μετρητοίς και αυθημερόν. Η μεταβίβαση γίνεται άμεσα με έξοδα της εταιρίας, αρκεί το αυτοκίνητο σας να  είναι ατρακάριστο και να διαθέτει βιβλίο service.  
 
Η εταιρία Auto Center Γράβαλος δραστηριοποιείται στον τομέα της εμπορίας αυτοκινήτων περισσότερα από 30 χρόνια, αποτελώντας σημείο αναφοράς στην αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Μέσω της μακροχρόνιας εμπειρίας στο χώρο του, η εταιρία Γράβαλος έχει θέσει αυστηρά κριτήρια αξιολόγησης στις επιλογές των αυτοκινήτων της. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τα προς πώληση αυτοκίνητα να είναι εγγυημένα και εξονυχιστικά ελεγμένα.
 
Οι χιλιάδες ευχαριστημένοι πελάτες αποδεικνύουν ότι η εταιρία Γράβαλος κατάφερε επί σειρά ετών να εδραιωθεί στο δύσκολο τομέα του αυτοκινήτου, δουλεύοντας πάντα με ειλικρίνεια, τιμιότητα, αξιοπιστία και συνέπεια. Εδώ ο πελάτης αντιμετωπίζεται με απόλυτη επαγγελματική εντιμότητα όχι μόνο πριν αλλά και μετά την πώληση.
 
Για τη δική σας διευκόλυνση η έκθεση αυτοκινήτων Auto Center Γράβαλος σας προσφέρει ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα μέσω τραπεζών, από 0% προκαταβολή και έως 84 μήνες εξόφληση ή με γραμμάτια - συναλλαγματικές, χωρίς την διαμεσολάβηση τράπεζας, με  προκαταβολή 60% της αξίας πώλησης και διάρκεια αποπληρωμής μέχρι 24 μήνες.
 
Για αγορά ή πώληση μεταχειρισμένου αυτοκινήτου τηλεφωνήστε τώρα στην Auto Center Γράβαλος
 

Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 261 - Ν. Ψυχικό - 15451
Τηλέφωνο: 2106542260 -2106542270
Email: [email protected]
Site: https://www.gravalos.gr/
Facebook: Auto Center Γράβαλος
 

 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις