Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ntounis Car Solution: Μεταχειρισμένα από ιδιώτες

6/2/2019

Ο σύμμαχος σας στην αγορά ενός καλού και ποιοτικού μεταχειρισμένου. Από το 1977 η εταιρία ΑΦΟΙ ΝΤΟΥΝΗ Ο.Ε. σας φέρνει πιο κοντά από τον καθένα, με το αυτοκίνητο των ονείρων σας.

Γνωρίζοντας καλύτερα από τον καθένα τι πάει να πει, καλό μεταχειρισμένο αυτοκίνητο από 1ο χέρι, η εταιρία ΑΦΟΙ ΝΤΟΥΝΗ Ο.Ε μπορεί να σας γλιτώσει από πολλή κούραση και χαμένα χρήματα.

Διαθέτοντας μία τεράστια γκάμα από προσεγμένα και ελεγμένα μεταχειρισμένα, εσείς το μόνο που έχετε είναι να επιλέξετε αυτό που σας αρέσει περισσότερο. Η ποιότητα δεν θα πρέπει να σας απασχολεί καθώς είναι εγγυημένη, ενώ το 90% του στόλου είναι αυτοκίνητα από την εγχώρια αγορά και κυρίως από ιδιώτες.(1ο χέρι).

Όλα είναι ελεγμένα από τα ειδικά συνεργεία της Ntounis Car Solution, ενώ το προσωπικό είναι σε θέση να σας εξυπηρετήσει σε όποιο μέρος και αν βρίσκεστε. Και επειδή η εταιρία είναι μία αμιγώς οικογενειακή υπόθεση, αφουγκράζεται πλήρως τις δυσκολίες της εποχής, και για αυτό παρέχει μοναδικές δυνατότητες χρηματοδότησης

Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε μέσω τράπεζας να έχετε δόσεις μέχρι 72 μήνες, με 25% προκαταβολή καθώς και δυνατότητα cardlink μέσω πιστωτικής και δόσεων.

Εάν θέλετε ένα εγγυημένο και ασφαλές αυτοκίνητο, 1ο χέρι και πάντα με ευκολίες χρηματοδότησης, πατήστε εδώ και βρείτε το με ένα κλικ!
Ntounis Car Solution:
 
Το μεταχειρισμένο που μπορείς να εμπιστευτείς.
 
Επικοινωνία
Επωνυμία: Ntounis Car Solution - ΑΦΟΙ ΝΤΟΥΝΗ Ο.Ε
Διεύθυνση: Δ: Ελ.Βενιζέλου 310, Καλλιθέα
Τηλ: +30.210.94.111.94 +30.697.173.1000
Site: https://www.ntouniscars.gr/
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις