Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ψάχνεις μεταχειρισμένο; Μόλις το βρήκες

Ψάχνεις μεταχειρισμένο; Μόλις το βρήκες

Διαβάστηκε από 10093 αναγνώστες - 18/4/2022

Από το 1969 μέχρι και σήμερα, η εμπορία αυτοκινήτων Auto Same Λαμπρόπουλος στον Πύργο Ηλείας έχει έναν και μόνο σκοπό. Να βρείτε το μεταχειρισμένο που θέλετε, στην καλύτερη τιμή και χωρίς ψιλά γράμματα.

Η εταιρία Auto Same Λαμπρόπουλος έχει καταφέρει να κτίσει ένα από τα μεγαλύτερα πελατολόγια στον χώρο του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου. Ο λόγος είναι απλός. Η τεράστια γκάμα που εκτείνεται από μίνι μοντέλα, μέχρι και premium SUV πάντα στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.

Κοινοποίησέ το »


Δεν το λέμε εμείς, μα η ίδια η αγορά, και αν δεν μας πιστεύετε πατήστε εδώ. Δείτε οι ίδιοι την τεράστια ποικιλία σε όλα τα μοντέλα και για κάθε budget. Εάν πάλι γνωρίζετε «προς τα πού» να κοιτάξετε, μπορείτε να συμπληρώσετε στα αριστερά της σελίδα τα κριτήρια αναζήτησης και να δείτε μόνο αυτά που σας ενδιαφέρουν.

Η εταιρία δεσμεύεται για την άριστη κατάσταση των αυτοκινήτων και το έμπειρο προσωπικό είναι σε θέση αφενός να σας εξυπηρετήσει κάθε στιγμή, αφετέρου να σας συμβουλέψει ποια είναι η καλύτερη για εσάς επιλογή γύρω από το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο.

Βρείτε αυτοκίνητα οικογενειακά, 4x4, λιμουζίνες, φορτηγά έως 7.5τόνους, μοτοσυκλέτες, ακόμα και σκάφη, σε μία εταιρία που κοιτάει τις ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά. Στην Auto Same Λαμπρόπουλος αναλογιζόμενοι την δυσκολία των καιρών, είναι διατεθειμένοι να συζητούν με τον κάθε ένα από εσάς ξεχωριστά και να βρείτε μαζί έναν τρόπο αποπληρωμής, μέσω του προσωπικού σας χρηματοδοτικού προγράμματος.

Μην χάνετε άλλο χρόνο και χρήμα ψάχνοτνας μεταχειρισμένο αυτοκίνητο σε έναν κόσμο γεμάτο παγίδες και γυρισμένα χιλιόμετρα. Εμπιστευτείτε τους επαγγελματίες στην Auto Same Λαμπρόπουλος σήμερα!
 
Επικοινωνία
Επωνυμία: Auto Same Λαμπρόπουλος
Διεύθυνση: Αλφειού 69 ΠΥΡΓΟΣ Ν. ΗΛΕΙΑΣ, 27100
Τηλ: 2621020035 - 6979677766 - 6976642004
E-MAIL: [email protected]
Site: https://auto-same.car.gr/cars/?ca=v    
 
 

Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις