Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Στο νέο e-agora θα βρεις το καλύτερο μεταχειρισμένο της αγοράς

13/7/2020

Η νέα εβδομαδιαία έκδοση του ηλεκτρονικού περιοδικού της Αγοράς Αυτοκινήτου/ AutoBild, e-agora είναι εδώ. Απολαύστε τα πιο hot θέματα για μεταχειρισμένα αυτοκίνητα με ένα κλικ στο κινητό σας. Στο νέο τεύχος που θα βρείτε εντελώς δωρεάν.

Η Αγορά Αυτοκινήτου/Auto Bild περνά στην νέα εποχή με το e-Agora, 
ένα νέο ιντερνετικό περιοδικό που «κυκλοφορεί» κάθε Δευτέρα.
 
Διαβάστε εδώ το νέο τεύχος στο κινητό ή στο Tablet σας 
ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να το κατεβάσετε και να το αποθηκεύσετε για .. αργότερα. Δοκιμάστε τις νέες δυνατότητες του, να δείτε Video, extra φωτογραφίες ή κάντε zoom στα σημεία που θέλετε
 
Αυτή την Εβδομάδα:
 
  • Review Μεταχειρισμένου: Το Hyundai i10 από το 2007 έχει κερδίσει κοινό και κριτικές. Εξετάζουμε την απόδοση του μετά από χρόνια καθημερινής χρήσης και ανακαλύπτουμε κατά πόσο στηρίζει τον τίτλο ως ένα από τα πιο αξιόπιστα μίνι της αγοράς.
  • Τεστ Αξιοπιστίας: BMW Σειρά 1. Οδηγούμε τον τελευταίο πισωκίνητο επαναστάτη της κατηγορίας και ανακαλύπτουμε σε ποιους τομείς παίρνει άριστα και σε ποιους θα σας ταλαιπωρήσει. Τι βαθμολογία πήρε;
  • Αφιέρωμα Best Seller: Opel Corsa. Με αφορμή την παρουσίαση της νέας του γενιάς, κάνουμε μία ιστορική αναδρομή και ανακαλύπτουμε τις καλύτερες εκδόσεις από όλες τις γενιές του αγαπημένου μικρού. Απόλυτος οδηγός αγοράς.
  •  Πάνω από 700 μεταχειρισμένα αυτή την εβδομάδα από επιλεγμένους εμπόρους με φωτοαγγελίες.
Απολαύστε το νέο εντελώς δωρεάν τεύχος από το κινητό ή το τάμπλετ σας πατώντας εδώ.
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις