Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Χαλιβελάκης: Αγοράζεις μεταχειρισμένο, αυθημερόν!

11/2/2019

Η οικογένεια Χαλιβελάκη σας φέρνει εδώ και 40 χρόνια, ένα βήμα πιο κοντά στο αυτοκίνητο των ονείρων σας. Μπορεί να έρθεις, αλλά δεν φεύγεις χωρίς αμάξι.

Μία οικογενειακή επιχείρηση που σέβεται τον πελάτη και τις ανάγκες του όσο καμία άλλη. Με γνώμονα το μεράκι και την αγάπη για τα τετράτροχα, το έμπειρο προσωπικό της εταιρίας, μπορεί να σας βοηθήσει στην αναζήτηση ενός καλού και ποιοτικού μεταχειρισμένου αυτοκινήτου, το οποίο αντί να σας βαρύνει, θα σας κάνει τη ζωή καλύτερη.

Δείτε και εσείς εδώ, την πολύ μεγάλη γκάμα της Χαλιβελάκης, ή συμπληρώστε τις φόρμες αναζήτησης και κάντε μία πιο εξειδικευμένη αναζήτηση, εφόσον γνωρίζετε ακριβώς τι θέλετε.

Χρειάζεστε άμεσα μετρητά; Υπάρχει με μεγάλη ευκολία η δυνατότητα αγοράς του δικού σας αυτοκινήτου αυθημερόν, στην καλύτερη δυνατή τιμή. Θέλετε να απαλλαγείτε από το τωρινό σας όχημα και να το ανταλλάξετε με ένα άλλο της αρεσκείας σας, πάντα με όφελος προς εσάς; Το μόνο που χρειάζεται, είναι να οδηγήσετε μέχρι την εταιρία στην Σοφοκλή Βενιζέλου 55 (Λυκόβρυση) και να περιμένετε λίγα λεπτά για την αξιολόγηση του οχήματος σας.

Είστε σε δυσμενή οικονομική θέση και χρειάζεστε την κατάλληλη διευκόλυνση; Η εταιρία μπορεί να σας προσφέρει δικές της χρηματοδοτήσεις ή τραπεζικά χρηματοδοτικά προγράμματα από 0% προκαταβολή ως 72 μήνες εξόφληση. Επίσης παρέχονται τα πλέον οικονομικότερα και συμφέροντα ασφαλιστικά προγράμματα για το αυτοκίνητο σας πάντα με τις καλύτερες εταιρείες της αγορά.
   
Αυτοκίνητα Χαλιβελάκης: 40 χρόνια δίπλα σας. 40 χρόνια ποιότητας!
 
Επικοινωνία
Επωνυμία: Χαλιβελάκης
Διεύθυνση: Σοφοκλή Βενιζέλου 55, 14123 Λυκόβρυση
Τηλ: 2102801909
Email: [email protected] 
Site: https://www.hcar.gr/
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις