Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ζαχαρόπουλος Cars: Αυτοκίνητα που αξίζουν

13/2/2019

Μία εταιρία που κατάφερε να ξεχωρίσει, βάζοντας τον πελάτη και τις ανάγκες του, πάνω από όλα. Εκλεκτά μεταχειρισμένα για πελάτες που ξέρουν τι θέλουν.

 Η ανάγκη για ένα καλό μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που θα αντέξει στον χρόνο, και θα είναι περισσότερο λύση παρά βάρος, είναι πιο επίκαιρη από ποτέ. Με τα πάγια έξοδα να βαραίνουν ένα νοικοκυριό, το τελευταίο που χρειάζεστε είναι ένα αυτοκίνητο που να σας τρέχει συνέχεια στα συνεργεία.

Για ένα αυτοκίνητο εμπιστοσύνης, ελεγμένο και πάντα σε τιμή προσφοράς που δεν θα σας βγάλει εκτός προϋπολογισμού, κάντε κλικ εδώ, ή επισκεφθείτε το κατάστημα της Ζαχαρόπουλος Cars  στη Νέα Ιωνία.

Μία τεράστια γκάμα από ελεγμένα και εγγυημένα μεταχειρισμένα, σας περιμένει μαζί με ένα φτιαγμένο για τις δικές σας ανάγκες χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Κάθε αυτοκίνητο όπως και κάθε πελάτης είναι διαφορετικός, όμως ο στόχος είναι ο ίδιος σε κάθε περίπτωση. Να φύγετε από το κατάστημα με το αγαπημένο σας αυτοκίνητο και ένα πλατύ χαμόγελο που θα δείχνει πως είστε κερδισμένοι.

Η εταιρία Ζαχαρόπουλος Cars με την εμπειρία της στο χώρου του μεταχειρισμένου, είναι σε θέση να σας βρει αυτό που ψάχνετε, με την εγγύηση της εταιρίας πως το αυτοκίνητο είναι ατρακάριστο, ενώ θα το παραλάβετε μετά από γενικό service.
   
Επικοινωνία
Επωνυμία: Ζαχαρόπουλος Cars
Διεύθυνση:  1oν ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ 39 2ον ΚΑΣΤΑΜΟΝΗΣ 43 ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Τηλ: 2102777407 – 6976894922
E-mail: [email protected]
Site: http://zaxaropouloscars.car.gr
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις