Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

5ος στην λίστα του Top Gear ένας άτυχος τυφλός γιατρός (+video)

12/2/2019

Αν και χωρίς καθόλου όραση, ένας παθιασμένος γιατρός κάνει τον 5ο χρόνο στην κατάταξη του Top Gear, και αποδεικνύει πως η θέληση είναι το ισχυρότερο όπλο στην ζωή μας.

O Dr. Amit Patel είναι ένας άτυχος γιατρός που πριν από 6 χρόνια έχασε ξαφνικά την όραση του. Ένα πράγμα που του έλειψε πιο πολύ απ όλα, χάνοντας αυτή του την ικανότητα ήταν το πάθος του για την οδήγηση και τα αυτοκίνητα.
Μετά από μια δημόσια δήλωση του, είχε την τύχη κάποιο στέλεχος της Toyota να ακούσει για την περίπτωση του και να ενδιαφερθεί. Σε συνεργασία με την παραγωγή του Top Gear διαμόρφωσαν ειδικά για την περίπτωση του, ένα GT86 ώστε να τον βοηθήσουν να υλοποιήσει ένα από τα όνειρα του. Κατάφερε λοιπόν να μπει στην ειδική λίστα με τους celebrities που τρέχουν στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα του βρετανικού περιοδικού που βρίσκεται στο Dunsfold Aerodrome. Κι όχι απλά μπήκε στην λίστα, αλλά κατάφερε να σημειώσει και χρόνο 1:46,58 που τον φέρνει στην 5η θέση της ειδικής κατηγορίας!
Έχοντας πάντα δίπλα του τον Mark Watkins που έχει εμπειρία σε οδηγούς με περιορισμένη ικανότητα όρασης, κατάφερε με απόλυτη ηρεμία να κάνει την (για άλλους) παράλογη επιθυμία του, πραγματικότητα.



 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις