ΑΦΟΙ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΟΕ - - ΑΙΓΑΛΕΩ

ΑΦΟΙ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΟΕ

SERVICE

ΔΑΦΝΗΣ 4, 12242   ΑΙΓΑΛΕΩ

210 5904196  Website

ΑΦΟΙ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΟΕ

ΑΦΟΙ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΟΕ

ΔΑΦΝΗΣ 4, 12242   ΑΙΓΑΛΕΩ

210 5904196  Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η επιλογή ενός αυτοκινήτου Audi απαιτεί και την ανάλογη συντήρηση σύμφωνα με τους όρους που καθορίζει το εργοστάσιο κατασκευής.

Στο συνεργείο μας φροντίζουμε ώστε οι εγκαταστάσεις μας να είναι πάντα άρτια εξοπλισμένες με τα πιο σύγχρονα εργαλεία και μηχανήματα και οι τεχνικοί μας πλήρως εκπαιδευμένοι και ενημερωμένοι πάνω σε κάθε λεπτομέρεια που χρειάζεται η επισκευή και συντήρηση ενός τέτοιου αυτοκινήτου.

Τα χαρακτηριστικά ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχουμε για τα οποία δεσμευόμαστε είναι η πλήρης εναρμόνιση με τις τεχνικές προδιαγραφές κάθε προϊόντος, καθώς και η σωστή και ασφαλής συντήρηση και επισκευή των αυτοκινήτων των πελατών.

Για το σκοπό αυτό το συνεργείο μας χρησιμοποιεί σύγχρονο εξοπλισμό της καλύτερης τεχνολογίας, πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας, γνήσια ανταλλακτικά.

Η βασική μας επιθυμία, στόχος και σκοπός, η ικανοποίηση του πελάτη.

Οι  νέες απαιτήσεις μας έχουν οδηγήσει στο να αναζητούμε συνεχώς νέες μεθόδους, που θα μας επιτρέπουν να βελτιώνουμε και να προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες που προσφέρουμε σύμφωνα με τις καθημερινώς αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

AUDI A2, 
AUDI A3, AUDI A3 TURBO, 
AUDI A4, AUDI A4 CABRIO, AUDI A4 T.QUATTRO, AUDI A4 TURBO, 
AUDI A6, AUDI A6 TURBO QUATTRO, AUDI A6 CABRIO,  
AUDI S3,  
AUDI TT, AUDI TT CABRIO,  AUDI TT QATTRO, AUDI TT COUPE,
AUDI 80, 
AUDI 100, 
AUDI 200 κ.ά.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ