ΜΠΑΜΠΑΣΑΝΙΔΗΣ Β ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ - - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

ΜΠΑΜΠΑΣΑΝΙΔΗΣ Β ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ

SERVICE, ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ

Λεωφόρος Βουλιαγμένης 26 , 16452   ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

2109921076   Website

ΜΠΑΜΠΑΣΑΝΙΔΗΣ Β ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ

ΜΠΑΜΠΑΣΑΝΙΔΗΣ Β ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ

Λεωφόρος Βουλιαγμένης 26 , 16452   ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

2109921076   Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

 
Η εταιρεία « Β. Μπαμπασανίδης & ΣΙΑ Ε.Ε. » με το διακριτικό τίτλο «B.M. Mercedes Benz – Smart service», η οποία ιδρύθηκε και λειτουργεί αδιάληπτα από το 2001 είναι αυτό ακριβώς που αναζητάτε για το service του Mercedes ή του Smart σας.

Η εμπειρία του αποκλειστικού υπεύθυνου, διαχειριστή και νόμιμου εκπροσώπου της εταιρίαςΒασίλειος Μπαμπασανίδης αποτελεί εγγύηση ποιότητας. Έχοντας διατελέσει 16 έτη στο επίσημο δίκτυο Mercedes Benz Hellas με αξιοζήλευτη πορεία ο κ. Μπαμπασανίδης προσφέρει τη σιγουριά που χρειάζεστε. Ξεκίνησε από μηχανικός και κατέληξε διευθυντής του τμήματος SERVICE αποκτώντας 25ετή εμπειρία ως εξειδικευμένος μηχανικός στα αυτοκίνητα τύπου Mercedes Benz και στα Smart, έχοντας παρακολουθήσει πολυετή σεμινάρια στην Mercedes Benz Hellas.

Όντας απόλυτα κατηρτισμένος σε ότι αφορά στην επισκευή, συντήρηση και βελτίωση όλων ανεξαρτήτου τύπου αυτοκινήτων Mercedes Benz, ο κ. Μπαμπασανίδης επιβλέπει συνεχώς και προσωπικά τις εργασίες που λαμβάνουν χώρα στα αυτοκίνητα που επισκέπτονται το χώρο του συνεργείου μας, με αποκλειστικό του μέλημα την άψογη και υπεύθυνη επισκευή- συντήρησή τους.

Το προσωπικό του συνεργείου είναι άρτια καταρτισμένο και εξειδικευμένο σε όλα τα μοντέλα τύπου Mercedes Benz και Smart και είναι πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με γνώμονα την καλύτερη και ασφαλέστερη λειτουργία και απόδοση του αυτοκινήτου σας.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.mercedes-smartservice.gr για να αντλήσετε πληροφορίες για τις υπηρεσίες που η Β. Μπαμπασανίδης & ΣΙΑ Ε.Ε. καθώς επίσης για τις ανεπανάληπτες προσφορές που δύσκολα θα βρείτε αλλού.
 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Service -ΕπισκευέςΗλεκτρολογικάA/CΦανοποιεία - Βαφή,  Αναβαθμίσεις κινητήρων

Δερμάτινες Επενδύσεις,  Περιποίηση

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες