ΠΛΑΤΑΝΑΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ - - ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ

ΠΛΑΤΑΝΑΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ, ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ

ΠΕΛΑΓΩΝΙΑΣ 4 , 10447   ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ

2103479907  Website

ΠΛΑΤΑΝΑΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΠΛΑΤΑΝΑΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΠΕΛΑΓΩΝΙΑΣ 4 , 10447   ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ

2103479907  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρία Honda Πλατάνας ιδρύθηκε το 1979 και κύρια ασχολία της ήταν η εισαγωγή και διάθεση στην ελληνική αγορά, μεταχειρισμένων ανταλλακτικών αυτοκινήτων Honda-Daf-Volvo. Λίγα χρόνια μετά, κι αφού μελέτησαν τις τάσεις της αγοράς, οδηγήθηκαν στην απόφαση να εξειδικευτούν στα ανταλλακτικά της Honda και της Mitsubishi. Με επιμονή και πίστη στο εγχείρημα τους κατάφεραν σε μικρό κιόλας διάστημα να δημιουργήσουν το μεγαλύτερο stock ανταλλακτικών Honda σε όλη την χώρα, με τις αλλεπάλληλες εισαγωγές από την Ιαπωνία αλλά και από διάφορες χώρες της Ευρώπης.

Το 1994, αφού πρώτα είχαν εδραιωθεί και δικτυωθεί για τα καλά με συνεργασίες σε όλη την χώρα, μεταφέρθηκαν στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις τους στο κέντρο της Αθήνας. Εγκαταστάσεις αξιοζήλευτες συνολικού εμβαδού 1000μ2.
Η συνεχής αναζήτηση για προσφορά καλύτερων υπηρεσιών στο πελατολόγιο τους, τους οδήγησε το 1998 στην εισαγωγή καινούργιων ανταλλακτικών, ενώ το 2002 ξεκίνησε και η εισαγωγή και επώνυμων βελτιωτικών προϊόντων Honda, από τους πιο φημισμένους βελτιωτικούς οίκους στον κόσμο (Spoon, Skunk2, Toda racing κ.α). Δεν σταμάτησαν όμως εκεί την επέκταση των δραστηριοτήτων τους, αφού το 2010 ξεκίνησε η διάθεση των αναρτήσεων BC Racing για όλους τους τύπους των αυτοκινήτων, ενώ 2 χρόνια μετά ξεκίνησε και η επίσημη συνεργασία ως dealer ανταλλακτικών με την Honda-Mitsubishi Ελλάδος.
Μέσα από την τεράστια εμπειρία αλλά και τεχνογνωσία που έχουν αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια, έχουν καταφέρει να βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων όλων των φίλων των Ιαπωνικών μοντέλων, προσφέροντας αξιοπιστία, υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση και εγγυημένο αποτέλεσμα.

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Καθημερινά 08:00 – 16:00

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες