ΚΟΚΟΥΛΟΣ Ι. ΣΙΑ Ε.Ε - - ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

ΚΟΚΟΥΛΟΣ Ι. & ΣΙΑ Ε.Ε.

ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ & ΘΗΣΕΙΟΥ 6 , 18121   ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

2105448341   Website

ΚΟΚΟΥΛΟΣ Ι. & ΣΙΑ Ε.Ε.

ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ - ΒΑΦΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΟΚΟΥΛΟΣ Ι. & ΣΙΑ Ε.Ε.

ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ & ΘΗΣΕΙΟΥ 6 , 18121   ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

2105448341   Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Το φανοποιείο – βαφείο αυτοκινήτων ΚΟΚΟΥΛΟΣ Ι. & ΣΙΑ Ε.Ε., που βρίσκεται στον Κορυδαλλό, λειτουργεί από το 1980 και μέχρι σήμερα παρέχει τις υπηρεσίες του στις πιο ανταγωνιστικές τιμές που κυκλοφορούν στην αγορά.

Από το 2003 και έπειτα έχει αναλάβει την διεύθυνση της επιχείρησης ο κ. Κόκουλος Ισίδωρος, ενώ στόχος μας ήταν και παραμένει η ικανοποίηση ακόμη και των πιο απαιτητικών πελατών και η ανταπόκριση σε κάθε επιθυμία και ανάγκη του.

Η επιχείρηση είναι στελεχωμένη με άρτια εξειδικευμένο προσωπικό, που διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία και εμπειρία, ώστε να εξυπηρετεί άμεσα και αποτελεσματικά κάθε έναν από εσάς.

Στο φανοποιείο – βαφείο αυτοκινήτων μας στον Κορυδαλλό αναλαμβάνουμε, μεταξύ άλλων, στατικές και τοπικές βαφές αυτοκινήτων, κρυσταλλοποίηση φαναριών, ενώ στις εγκαταστάσεις μας υπάρχει και σύγχρονη καλίμπρα διάγνωσης και επισκευής πλαισίων.

Η ομάδα μας πραγματοποιεί αποκατάσταση χρώματος σε περίπτωση που το αυτοκίνητό σας έχει υποστεί κάποια φθορά, είτε απομάκρυσνη της θαμπάδας του, που έχει δημιουργηθεί με την πάροδο του χρόνο, εξαιτίας των διάφορων κλιματολογικών συνθηκών.

Φροντίζουμε πάντα να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας γρήγορα και στην καλύτερη σχέση – ποιότητας τιμής, έχοντας ως έδρα τις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στον Κορυδαλλό.

Επισκεφτείτε το φανοποιείο – βαφείο αυτοκινήτων μας και τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς, εμπιστευτείτε το αυτοκίνητό σας στους ειδικούς και θα το μεταχειριστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, εξασφαλίζοντάς σας άψογο αποτέλεσμα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Φανοποιείο - Βαφείο 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ