ΕΥΡΩΚΟΡΕΑΤΙΚΗ - - ΛΕΩΦ.ΑΘΗΝΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΕΥΡΩΚΟΡΕΑΤΙΚΗ

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ, ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ

Λ. ΑΘΗΝΩΝ 183 , 12242   ΛΕΩΦ.ΑΘΗΝΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ

2105980022  Website

ΕΥΡΩΚΟΡΕΑΤΙΚΗ

ΕΥΡΩΚΟΡΕΑΤΙΚΗ

Λ. ΑΘΗΝΩΝ 183 , 12242   ΛΕΩΦ.ΑΘΗΝΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ

2105980022  Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ εμπορεύεται ανταλλακτικά αυτοκινήτων HYUNDAI - DAEWOO - KIA MOTORS. Είναι καταξιωμένη στον χώρο της κτίζοντας σημαντικό όνομα στην αγορά, δίνοντας  μεγάλη σημασία στην ποιότητα των ανταλλακτικών στοχεύοντας στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Και επειδή οι ανάγκες δεν σταματούν ποτέ, η εταιρία συνεχώς εξελίσσεται δίνοντας πάντα το κάτι παραπάνω!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ενδεικτικά ανταλλακτικά αυτοκινήτων που διαθέτουμε.

  • Κινητήρας
  • Φρένα
  • Αναρτήσεις
  • Ηλεκτρικά
  • Φανοποιία
  • Διάφορα
 
Η εταιρεία διαθέτει τρία σημεία πώλησης, ένα στην Λ. Αθηνών, ένα στον Ταύρο και ένα στονΠειραιά με σκοπό την παροχή εύκολης πρόσβασης σε όλους του πελάτες της. Επιπρόσθετα έχει ένα μεγάλο αριθμό συνεργατών που εξασφαλίζουν την παροχή υπηρεσιών και αγαθών σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Μη διστάσετε να ζητήσετε προσφορά για το ανταλλακτικό που επιθυμείτε, καθώς το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό είναι διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή για την καλύτερη και πιο κερδοφόρα εξυπηρέτηση σας.
 
Σκοπός της Κορεατικής είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση του πελάτη πριν και μετά την πώληση, διατηρώντας παράλληλα μια προσωπική σχέση μαζί του με στόχο μια ποιοτική και διαρκή συνεργασία.
 

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Καθημερινές 8πμ. με 4 μμ. Σάββατα 8πμ. με 2 μμ.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες