ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ι. ΙΝΤΖΕΟΓΛΟΥ - - ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ι. ΙΝΤΖΕΟΓΛΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ι. ΙΝΤΖΕΟΓΛΟΥ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ 1, 14671   ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ

210 8002118  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Μια στάση στην εταιρεία του κ. Ιντζέογλου είναι αρκετή προκειμένου να ανανεώσετε το αυτοκίνητό σας μέσα και έξω.

Τώρα δεν χρειάζεται να τρέχεις δεξιά κι αριστερά για βρεις αναλώσιμα για το όχημά σου. Σο κατάστημα του κ. Ιντζέογλου θα βρεις μεγάλη ποικιλία από λιπαντικά, φίλτρα και μπαταρίες σε ασυναγώνιστες τιμές. Όλα προέρχονται από επώνυμους και καταξιωμένους κατασκευαστές ώστε να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο για πολλά χιλιόμετρα ξέροντας ότι έχεις κάνει την καλύτερη επιλογή. Το φιλικό προσωπικό είναι πάντα στη διάθεσή σου ώστε να προτείνει τις πιο αποτελεσματικές λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Αν θέλεις να ανανεώσεις την εμφάνιση του αυτοκινήτου σου μπορείς να ζητήσεις να γίνειξεθάμπωμα φαναριών. Αυτό θα επαναφέρει τα εμπρός και πίσω φωτιστικά σώματα στην αρχική τους κατάσταση κάνοντας το αυτοκίνητο να δείχνει καινούργιο και φυσικά θα βελτιώσει την απόδοσή τους δημιουργώντας πιο ασφαλείς συνθήκες οδήγησης.

Μια ακόμα πολύ σημαντική υπηρεσία που παρέχεται είναι ο βιολογικός καθαρισμός του σαλονιού. Τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας συνδυάζονται με δοκιμασμένα προϊόντα και το αποτέλεσμα είναι ένα καθαρό και υγιεινό εσωτερικό, όπως την πρώτη μέρα.

Μη χάνετε χρόνο, επισκεφτείτε σήμερα το κατάστημα και κάντε το καλύτερο δώρο στο αυτοκίνητό σας.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ