Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric

Θ Α ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΟΕ - - ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Θ & Α ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΟΕ

Επισκέψεις 41.409

Θ & Α ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΟΕ

Λ. ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΟΣ 24, 14565   ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρεία Θ. & Α. ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΟΕ εδρεύει στον Αγ. Στέφανο Αττικής και δραστηριοποιείται στον χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων από το 1989 με πλήρη γκάμα ανταλλακτικών για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων. Συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα συνεργεία αυτοκινήτων της ευρύτερης περιοχής του Αγ. Στεφάνου και των βορείων προαστίων, καθώς και με βιοτέχνες, επισκευαστές μηχανημάτων αλλά και ιδιώτες. Μπορεί να καλύψει μεγάλο μέρος αναλώσιμων ανταλλακτικών σχεδόν για κάθε τύπο αυτοκινήτου.

Η εμπειρία πάνω στο αντικείμενο της δουλειάς, δίνει τη δυνατότητα στην εταιρεία μας να προτείνει την καλύτερη λύση ανταλλακτικού λαμβάνοντας υπ όψιν το αυτοκίνητο αλλά και τις ανάγκες του οδηγού, παρέχοντας αξιόπιστα και εγγυημένα προϊόντα.

Η εταιρεία μας έχει διαθέσιμους 13.500+ κωδικούς ΣΤΟΚ σε άμεση συνεργασία  με αντιπροσώπους από τα μεγαλύτερα εργοστάσια  όλου  του κόσμου όπως DAIKIN  ,SACHS ,VALEO , LUK  , KYB , ΚΟΝΙ , MEYLE , FEBI , TRW , 555 , GATES , DAYCO , TEXTAR , FERODO, BOSCH , MOTUL, MANN, KNECHT , NGK κτλ πού καλύπτουν σχεδόν όλα τα μέρη του αυτοκινήτου σας. Παράλληλα, η Θ. & Α. ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΟΕ είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των Μπαταριών Akuma σε συνεργασία με το εργοστάσιο της FIAMM και επίσημος διανομέας των Λιπαντικών Mannol.

Τεράστια ποικιλία και ποιότητα σε ανταλλακτικά και εξειδικευμένο προσωπικό που δουλεύει με μεράκι, είναι τα κλειδιά της επιτυχίας της εταιρείας μας.
Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας και για την στήριξη σας, όλα αυτά τα χρόνια.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες