Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric

MODILE BATTERY - - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

MODILE BATTERY

Επισκέψεις 58.916

MODILE BATTERY

ΙΑΣΙΟΥ 2-4 , 12131   ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρεία MODILE BATTERY διαθέτει την μεγαλύτερη γκάμα μπαταριών της αγοράς και θα καλύψει κάθε απαίτηση, για οποιαδήποτε εφαρμογή χρειαστεί να τροφοδοτήσετε με ρεύμα.

Η εταιρεία MODILE BATTERY Ε.Ε. ξεκίνησε το 1991 να ασχολείται με την λιανική πώληση μπαταριών στο κατάστημα που διατηρεί μέχρι και σήμερα επί της οδού Θηβών. Η εμπιστοσύνη των πελατών στην MODILE BATTERY και τα προϊόντα της, ώθησε την εταιρεία στη δημιουργία ενός δικτύου συνεργατών σε όλη την Ελλάδα με αποτέλεσμα η MODILE να προσφέρει ενέργεια παντού. Το 2000 ξεκίνησε την εισαγωγή επιπλέον μαρκών, όπως η IMOLA MADE IN EUROPE και η ZAP MADE IN POLAND, έτσι ώστε να καλύψει όλες τις ανάγκες των πελατών της.

Η MODILE BATTERY με την ποιότητα των προϊόντων της, τις ανταγωνιστικές τιμές αλλά και τις συνεργασίες που έχει δημιουργήσει με τα μεγαλύτερα εργοστάσια κατασκευής μπαταριών στον κόσμο, όπως DTR KOREAN BATTERIES, DELKOR KOREAN BATTERY , EAST PENN USA, έχει καταφέρει να είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες διάθεσης μπαταριών οχημάτων στην Ελληνική αγορά.

Μπορείτε να βρείτε την MODILE BATTERY στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της, κατάλληλες για την αποθήκευση και συντήρηση των μπαταριών, στην οδό Ιασίου 2 στο Περιστέρι, στο υποκατάστημα στη Θηβών 426 στο Ίλιον και σε όλη την Ελλάδα μέσω των συνεργατών της.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Στην MODILE BATTERY θα βρείτε:

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες