Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric

ΑΓΓΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΙΑ ΟΕ - SERVICE - ΚΟΡΩΠΙ

ΑΓΓΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ

Επισκέψεις 99.106

ΑΓΓΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ

Κολοκοτρώνη 102, 19400   ΚΟΡΩΠΙ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρεία Aggelis Service παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε όλο το φάσμα επισκευής και συντήρησης τόσο των αυτοκινήτων όσο και των φορτηγών, ενώ εξειδικεύεται και στην επισκευή συστημάτων πέδησης.

Η εταιρεία Aggelis Service του Κου Αγγελή Χρήστου, δραστηριοποιείται από το 1990 στον τομέα της συντήρησης, επισκευής μηχανολογικών βλαβών και βελτίωσης συστημάτων πέδησης φορτηγών στην περιοχή του Κορωπίου.

Ανταποκρινομένη στην ζήτηση τον πελατών της, η Aggelis Service ιδρύει το 2010 σε ιδιοκτήτες εγκατάστασης το δεύτερο συνεργείο στην περιοχή του Κορωπίου για την συντήρηση, επισκευή μηχανολογικών βλαβών και βελτίωση συστημάτων πέδησης σε επιβατικά οχήματα.

Η Aggelis Service εγγυάται σίγουρο αποτέλεσμα και άριστη εξυπηρέτηση για το αυτοκίνητο ή φορτηγό σας, ανταποκρινόμενη σε κάθε είδους πρόβλημα με επαγγελματισμό. Η πολυετή πορεία στο χώρο και ο μεγάλος αριθμός σταθερών πελατών αποδεικνύουν την μεγαλύτερη απόδειξη για την ποιότητα των εργασιών και τις λογικές τιμές με σεβασμό στον πελάτη.

Μοναδικός σκοπός της Aggelis service η σωστή, γρήγορη και ολοκληρωμένη εργασία, η σωστή επισκευή και συντήρηση του αυτοκινήτου και του φορτηγού και η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη. Η ειδικότητά τους στα φρένα κ αποτελεί σφραγίδα σιγουριάς και απόλυτης εμπιστοσύνης.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες