Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric

ΚΥΡΙΑΚΟΥΔΗΣ Α. ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ - SERVICE - ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΚΑΜΙΝΙΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΥΔΗΣ Α. ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

Επισκέψεις 57.323

ΚΥΡΙΑΚΟΥΔΗΣ Α. ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΘΗΒΩΝ 46-48, 18543   ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΚΑΜΙΝΙΑ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρεία Smart Κυριακούδης στον Πειραιά είναι η καλύτερη επιλογή όταν πρόκειται για service, ανταλλακτικά, αξεσουάρ και επισκευές, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες και προϊόντα γύρω από το Smart.

Οι ιδιαίτερες ανάγκες συντήρησης του Smart απαιτούν και εξειδικευμένους μηχανικούς. Από το 2005, η εταιρεία Smart Κυριακούδης στον Πειραιά εξειδικεύεται στη συντήρηση και την επισκευή όλων των μοντέλων Smart.

Με σταθερά βήματα κέρδισε την εμπιστοσύνη με όπλο της την αμεσότητα, την ταχύτητα στην εξυπηρέτηση και τις προσιτές τιμές. Στο υπερσύγχρονο συνεργείο της θα δώσει λύση σε κάθε σας πρόβλημα, γρήγορα και έξυπνα. Και όλα αυτά πάντα στο πλαίσιο της κατανόησης και της ευελιξίας, έτσι ώστε να μπορείτε να αντεπεξέλθετε οικονομικά στην συντήρηση του οχήματος σας.

Η Smart Κυριακούδης φροντίζει πάντα για την ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού πελάτη, με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση αλλά και πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Ο νέος τιμοκατάλογος είναι εναρμονισμένος με τις ανάγκες του κάθε οδηγού,με πλήρες service στην τιμή των 130 ευρώ για το Smart σας.

Με γνώμονα την καλύτερη και ασφαλέστερη λειτουργία και απόδοση του αυτοκινήτου σας, το προσωπικό είναι άρτια καταρτισμένο και η ποιότητα των εργασιών και των υπηρεσιών είναι πιστοποιημένη με προδιαγραφές ISO.
 
Παράλληλα, η Smart Κυριακούδης προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες φανοποιείας και βαφής , ενώ για τη δική σας διευκόλυνση συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες και αποζημιώνεται κατευθείαν από την ασφαλιστική. Και σας παρέχουν ΔΩΡΕΑΝ αυτοκίνητο εξυπηρέτησης!

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες