Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
6 φωτογραφίες »

Ford Kuga: Αποκτήστε το με 8 χρόνια εγγύηση και 1% επιτόκιο

Διαβάστηκε από 20231 αναγνώστες - 4/2/2020

Η τρίτη γενιά Ford Kuga «ηγείται» στην κατηγορία των μεσαίων SUV, διαθέτει προηγμένη τεχνολογία και εξηλεκτρισμένη έκδοση στη γκάμα. Αποκτήστε το με 8ετή εργοστασιακή εγγύηση, προνομιακό πακέτο χρηματοδότησης 1% και bonus test drive.

Ο ανταγωνισμός στα μεσαία SUV είναι μεγάλος, μιας και πρόκειται για μία κατηγορία που απευθύνεται σε ευρύ κοινό. Η τρίτη γενιά του Ford Kuga κατάφερε να προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο και διακρίνεται για την πλούσια γκάμα της που θα εξυπηρετήσει κάθε ανάγκη. Πλέον, η ελληνική αντιπροσωπεία καθιστά την απόκτηση του νέου Kuga πιο προσιτή από ποτέ, μέσω ενός νέου χρηματοδοτικού πακέτου. Ταυτόχρονα, προσφέρει ξέγνοιαστες μετακινήσεις με μία εργοστασιακή εγγύηση διαρκείας.

Το νέο Kuga βασίζεται σε σύγχρονη πλατφόρμα της εταιρείας και ενσωματώνει νέα «σχεδιαστική γλώσσα». Το αποτέλεσμα είναι ριζικά ανανεωμένο και ιδιαίτερα ελκυστικό, συνδυάζοντας πιο «απαλές» γραμμές. Η εντυπωσιακή σχεδίαση των φωτιστικών σωμάτων, τα νίκελ διακοσμητικά στοιχεία και η «επιθετική» εμπρός μάσκα, έρχονται να δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό σύνολο. Ασφαλώς δεν απουσιάζουν και τα «off road» διακριτικά στοιχεία, όπως οι προστατευτικές επενδύσεις στο κάτω μέρος του αμαξώματος, υπενθυμίζοντας ότι πρόκειται για ένα ιδανικό αυτοκίνητο και για εξορμήσεις.



Εσωτερικό: Ακόμα πιο διευρυμένοι χώροι
Σημαντική αναβάθμιση έναντι της προηγούμενης γενιάς, αλλά και του ανταγωνισμού, είναι οι μεγαλύτεροι χώροι που προσφέρει η τρίτη γενιά Ford Kuga. Οι εξωτερικές διαστάσεις έχουν αυξηθεί, με αποτέλεσμα να υπάρχει μία διεύρυνση σε μεταξόνιο και μετατρόχιο. Έτσι, παρατηρείται σημαντική αύξηση στους εσωτερικούς χώρους, ενώ τα συρόμενα καθίσματα και οι επαρκείς θέσεις για μικροαντικείμενα καθιστούν το Ford Kuga ως ένα από τα πιο πρακτικά αυτοκίνητα της κατηγορίας.

Βέβαια, πέρα από τους υπεραρκετούς χώρους, το εσωτερικό του Kuga διακρίνεται και για την προηγμένη τεχνολογία του. Μέσω μίας ψηφιακής οθόνης αφής μεγέθους 8 ιντσών, πραγματοποιείται ο έλεγχος του συστήματος «Ford SYNC 3». Ο οδηγός μπορεί να ελέγχει το κινητό του τηλέφωνο και να απαντά σε κλήσεις. Ταυτόχρονα, η καθημερινότητα γίνεται πιο εύκολη με την ύπαρξη δορυφορικής πλοήγησης. Μάλιστα, η Ford φροντίζει να γίνονται περιοδικές ενημερώσεις χαρτών, βελτιώνοντας συνεχώς την εμπειρία οδήγησης. Άξιο αναφοράς είναι το σύστημα «FORDPASS CONNECT», το οποίο προσφέρει χρήσιμες δυνατότητες, όπως Live Traffic που μεταδίδει πληροφορίες σχετικά με την κυκλοφορία σε πραγματικό χρόνο. Μέσω του «modem FordPass Connect», οι επιβάτες απολαμβάνουν Internet στο αυτοκίνητο όπως και συμβαίνει και στο σπίτι. Τέλος, είναι διαθέσιμη και η προβολή ενδείξεων στο παρμπίζ του Ford Kuga, με το «Head-up display» να προβάλλει χρήσιμες πληροφορίες ώστε να μην χάνεται τα μάτια σας από το δρόμο.

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις