Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Η Toyota παρουσίασε τα νέα bZ3C και bZ3X
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Toyota παρουσίασε τα νέα bZ3C και bZ3X

25/4/2024

Λανσάρονται μέσα στους επόμενους 12 μήνες στην αγορά της Κίνας.
Δεν ανακοίνωσε τις προδιαγραφές τους η Toyota.
Ξεχωριστό σε σχεδίαση με μεγάλη οθόνη αφής το bZ3C.
Παραδοσιακό SUV με ευρύχωρη καμπίνα το bZ3X.

Αξιζει να μαθετε

Λανσάρονται μέσα στους επόμενους 12 μήνες στην αγορά της Κίνας

Η Toyota προχώρησε στην αποκάλυψη των νέων bZ3C και bZ3X. Ο λόγος για τα δύο νέα ηλεκτρικά της αυτοκίνητα, τα οποία μέσα στους επόμενους 12 μήνες θα είναι διαθέσιμα προς πώληση στην αγορά της Κίνας.

Δεν ανακοίνωσε τις προδιαγραφές τους η Toyota

Τα δύο νέα ηλεκτρικά μοντέλα αποκαλύφθηκαν στο παγκόσμιο κοινό, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Πεκίνο, δηλαδή στην ίδια εκδήλωση που πριν από ένα χρόνο είχαν παρουσιαστεί τα πρωτότυπα στα οποία βασίστηκαν, τα bZ Sport Crossover Concept και bZ FlexSpace Concept. Τα δύο νέα ηλεκτρικά είναι παρόμοια με τα πρωτότυπα, ενώ η ιαπωνική φίρμα επί του παρόντος δε δημοσίευσε πληροφορίες για τα συστήματα κίνησης ή τις τεχνολογίες.

Ξεχωριστό σε σχεδίαση με μεγάλη οθόνη αφής το bZ3C

Το crossover, bZ3C ξεχωρίζει από τα αιχμηρά φώτα ημέρας LED μπροστά και την ενιαία πίσω LED φωτιζόμενη μπάρα. Η καμπίνα του κυριαρχείται από μια τεράστια κεντρική οθόνη αφής για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, τη στιγμή που ορατός είναι και ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων. Εν γένει, η σχεδίαση του εσωτερικού είναι μινιμαλιστική.

Παραδοσιακό SUV με ευρύχωρη καμπίνα το bZ3X

Το bZ3X υιοθετεί ένα πιο παραδοσιακό σχήμα SUV. Στο μπροστινό μέρος η κλειστή μάσκα «παντρεύεται» με εξαιρετικά λεπτούς προβολείς, ενώ στο πίσω μέρος δεσπόζει μία LED μπάρα. Η καμπίνα του bZ3X φαίνεται πολύ πιο ευρύχωρη από αυτή του bZ3C, ενώ διαθέτει επίσης μεγάλη οθόνη για το infotainment. Μία πανοραμική γυάλινη οροφή είναι επίσης παρούσα.
 
Τέλος, η Toyota υπογραμμίζει πως και τα δύο μοντέλα είναι εξοπλισμένα με τα πιο πρόσφατα συστήματα υποβοήθησης οδηγού.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις