Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Με αλλαγές σε καμπίνα και ανάρτηση η ανανεωμένη Aston Martin DBX707
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Με αλλαγές σε καμπίνα και ανάρτηση η ανανεωμένη Aston Martin DBX707

22/4/2024

Νέο infotainment και έξτρα αλλαγές στην καμπίνα.
Επιπλέον επιλογές στα χρώματα και στις ζάντες.
Με 707 άλογα και 0-100 σε 3,2 δλ.
Ξεκινούν το φθινόπωρο οι παραδόσεις.

Αξιζει να μαθετε

Νέο infotainment και έξτρα αλλαγές στην καμπίνα

Η Aston Martin DBX707 ανανεώθηκε, με το βρετανικό SUV να λαμβάνει περισσότερη τεχνολογία, να δέχεται αλλαγές στην καμπίνα και στην ανάρτηση, ωστόσο να διατηρεί αναλλοίωτα τα 707 άλογα.
 
Η βρετανική μάρκα προσφέρει στην φρεσκαρισμένη Aston Martin DBX707 ένα νέο σύστημα infotainment, αν και το μέγεθος των οθονών παραμένει το ίδιο με του προ ανανέωσης μοντέλου, δηλαδή στις 12,3 ίντσες ο ψηφιακός πίνακας οργάνων και 10,25 ίντσες η οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό. Κάτω από την κεντρική οθόνη αφής, το ταμπλό φιλοξενεί του νέους αεραγωγούς. Το τιμόνι θυμίζει αυτό της νέας DB12, ενώ υπάρχουν ανασχεδιασμένες χειρολαβές θυρών και το ηχοσύστημα «Premium Audio» της Aston Martin ως στάνταρ.

Επιπλέον επιλογές στα χρώματα και στις ζάντες

Εξωτερικά, οι Βρετανοί αύξησαν τα χρώματα βαφής κάνοντας πέντε νέες προσθήκες, τις εξής: Epsilon Black, Helios Yellow, Sprint Green, Malachite Green και Aura Green. Διατίθεται επίσης η βαφή Podium Green της DBX707 AMR23 Edition. Στις ζάντες οι επιλογές είναι 22 και 23 ιντσών, με σατέν μαύρο και χάλκινο φινίρισμα.

Με 707 άλογα και 0-100 σε 3,2 δλ.

Το κινητήριο σύνολο της ανανεωμένης DBX707 δε δέχεται κάποια αλλαγή. Αυτό σημαίνει πως συνεχίζει να αποτελείται από έναν V8 twin-turbo κινητήρα 4,0 λίτρων με ισχύ 707 άλογα και 900 Nm ροπής. Η ισχύς μεταδίδεται μέσω ενός 9τάχυτου αυτόματου κιβωτίου και στους τέσσερις τροχούς. Το 0-100 χλμ./ώρα γίνεται σε 3,2 δευτερόλεπτα την ώρα και πως η μέγιστη ταχύτητα φτάνει τα 310 χλμ./ώρα. Από κει και πέρα, οι μηχανικοί της Aston Martin προχώρησαν στην αναβάθμιση της αερανάρτησης, προκειμένου το βρετανικό SUV να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες απολαύσεις κατά την οδήγηση.

Το φθινόπωρο οι πρώτες παραδόσεις

Οι πρώτες παραδόσεις της ανανεωμένη Aston Martin DBX707 αναμένονται το φθινόπωρο του τρέχοντος έτους.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις