Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Το Zeekr 009 Grand έφτασε με 789 άλογα για incognito μετακινήσεις
9 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Zeekr 009 Grand έφτασε με 789 άλογα για incognito μετακινήσεις

22/4/2024

Σκουραίνει τα τζάμια του σε 10 επίπεδα για να μη φαίνονται οι επιβάτες.
Οθονάρα 4K 43 ιντσών στην καμπίνα!
Σβήνει όλα τα ίχνη από ιντερνετικές συνδέσεις, κλήσεις και δεδομένα πλοήγησης.
Ηλεκτρικό με 789 άλογα και 700 χλμ. αυτονομία.

Αξιζει να μαθετε

Σκουραίνει τα τζάμια του σε 10 επίπεδα για να μη φαίνονται οι επιβάτες

Το νέο πολυτελές και ηλεκτρικό minivan της Zeekr, 009 Grand έκανε το ντεμπούτο του. Το κινεζικό μοντέλο έρχεται με 789 άλογα και 700 χλμ. αυτονομία, ωστόσο ξεχωρίζει από το πλήθος ανέσεων και ιδιωτικότητας που προσφέρει η καμπίνα του, στα VIP πρόσωπα που θα επιλέξουν να μετακινηθούν μαζί του.

Εξωτερικά, χαρακτηρίζεται από τη μεγάλη μάσκα και τις 20άρες ζάντες, αλλά αυτό που ξεχωρίζει πολύ περισσότερο είναι τα τζάμια του. Σύμφωνα με τη μάρκα, έχουν μια τεχνολογία ηλεκτροχρωμικού με 10 επίπεδα ρύθμισης, με την πιο σκοτεινή ρύθμιση να προσφέρει διαπερατότητα φωτός 0,5%. Έτσι, τα τζάμια μπορούν να μαυρίσουν σε μεγάλο βαθμό, κρύβοντας επί της ουσίας τους επιβάτες που θα βρίσκονται στο εσωτερικό.

Οθονάρα 4K 43 ιντσών στην καμπίνα

Η καμπίνα χωρίζεται στα δύο από ένα διαχωριστικό που εξοπλίζεται με οθόνη 4K LED 43 ιντσών και συνοδεύεται από σύστημα ήχου Yamaha 31 ηχείων. Δύο μεμονωμένα πίσω δερμάτινα καθίσματα διαθέτουν υποπόδια και ρύθμιση 24 κατευθύνσεων, καθώς και λειτουργίες θέρμανσης και μασάζ. Τα καθίσματα χωρίζονται από μια κεντρική κονσόλα που διαθέτει οθόνη αφής οκτώ ιντσών. Η κονσόλα φιλοξενεί επίσης αναδιπλούμενα τραπεζάκια και ένα χρηματοκιβώτιο.

Σβήνει όλα τα ίχνη από ιντερνετικές συνδέσεις, κλήσεις και δεδομένα πλοήγησης

Οι επιβάτες θα βρουν επίσης ένα χώρο 18 λίτρων που διαθέτει δυνατότητες ψύξης και θέρμανσης καθώς και λειτουργία αποστείρωσης με υπεριώδη ακτινοβολία. Το Zeekr 009 Grand διαθέτει επίσης την αποκλειστική λειτουργία Privacy Mode. Με το πάτημα ενός μπουτόν, κλείνει όλα τα παράθυρα, ενώ επίσης σκουραίνει τα τζάμια την πανοραμική γυάλινη οροφή. Επίσης, διαθέτει λειτουργία ανώνυμης περιήγησης. Μετά την ολοκλήρωση ενός ταξιδιού, η ενεργοποίηση της λειτουργίας θα διαγράψει τα δεδομένα που συνδέονται με το ταξίδι. Αυτό περιλαμβάνει πληροφορίες πλοήγησης και κλήσεων, καθώς και δεδομένα WiFi και Bluetooth.

Ηλεκτρικό με 789 άλογα και 700 χλμ. αυτονομία

Το Zeekr 009 Grand εξοπλίζεται με μπαταρία 108 kWh, η οποία τροφοδοτεί δύο ηλεκτρικά μοτέρ με συνολική ισχύ 789 άλογα. Το 0-100 χλμ./ώρα γίνεται σε 3,9 δευτερόλεπτα, ενώ η αυτονομία του ορίζεται στα 702 χιλιόμετρα σύμφωνα με τον κύκλο CLTC.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις