Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
3 μικρά SUV ιδανικά για εταιρείες

3 μικρά SUV ιδανικά για εταιρείες

3 μικρά SUV ιδανικά για εταιρείες

Διαβάστηκε από 24688 αναγνώστες - 20/9/2023

Το Ford Puma, το Opel Mokka και το Peugeot 2008 είναι 3 μικρά SUV που είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στις εταιρικές πωλήσεις. Επιλέξαμε το Puma των 125 ίππων με χειροκίνητο κιβώτιο, το Mokka με τα 130 άλογα και αυτόματο σασμάν, καθώς και το 2008 με diesel κινητήρα και επίσης αυτόματο κιβώτιο, και σας παρουσιάζουμε τα σημεία στα οποία υπερτερεί το καθένα.

Ford Puma, Opel Mokka και Peugeot 2008: 3 καλά B-SUV για εταιρείες

Οι πωλήσεις των εταιρικών αυτοκινήτων είναι εξίσου σημαντικές με αυτές της λιανικής. Μπορεί το τιμολόγιο να «κόβεται» στην επιχείρηση, όμως και πάλι ο ιδιοκτήτης θα πρέπει να λάβει υπόψη του την κατανάλωση, τη χρηστικότητα και συνολικά να αξιολογήσει πόσο καλή επένδυση αποτελεί η αγορά του εκάστοτε αυτοκινήτου και πόσο θα εξυπηρετήσει τους ανθρώπους που θα το οδηγούν.
Η κατηγορία των μικρών SUV είναι ιδιαίτερα δημοφιλής, και στο TOP 5 των εταιρικών ταξινομήσεων της συγκεκριμένης κλάσης φιγουράρουν μεταξύ άλλων τα Peugeot 2008, Opel Mokka και Ford Puma.

Θέλοντας να δώσουμε μια επιπλέον ποικιλία, επιλέξαμε το Peugeot 2008 στην έκδοση με τον πετρελαιοκινητήρα 130 ίππων και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, το Opel Mokka με το βενζινοκίνητο μοτέρ ίδιας απόδοσης με επίσης αυτόματο κιβώτιο, καθώς και το βενζινοκίνητο Ford Puma με ισχύ 125 άλογα και χειροκίνητο σασμάν. Ας δούμε τα σημεία στα οποία ξεχωρίζει το κάθε μοντέλο!

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε