Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Τα Καλύτερα SUV σε Απόσταση από το έδαφος

Τα Καλύτερα SUV σε Απόσταση από το έδαφος

Τα 5 SUV με τη μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος

19/7/2023

Πόσο εκτός δρόμου είναι τα SUV; Για να το ανακαλύψουμε συγκρίνουμε τα μοντέλα που έχουμε δοκιμάσει και σας παρουσιάζουμε τα 5 οικογενειακά SUV με τη μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος. Στην κορυφή το Citroen C5 Aircross, ακολουθούν τα Dacia Duster, Jeep Compass, Land Rover Discovery και Peugeot 3008.

Και όμως η Citroen έχει την μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος

Το κυριότερο χαρακτηριστικό των SUV είναι η αυξημένη απόσταση από το έδαφος, που τους χαρίζει ελευθερία κινήσεων εκεί που τελειώνει η άσφαλτος, χωρίς όμως να τα καθιστά σκληροπυρηνικά, αμιγώς εκτός δρόμου οχήματα. Με το SUV θα νιώσεις άνετα στην άσφαλτο, θα ταξιδέψεις απροβλημάτιστα στον αυτοκινητόδρομο και παράλληλα θα μπορέσεις να κάνεις ήπιες περιηγήσεις σε χώμα. Με την έλευση των crossover όμως, όλο και περισσότερα SUV  «χαμηλώνουν» και έχουν ακόμα πιο ασφάλτινο χαρακτήρα.

Ποια είναι τα SUV που έχουν τη μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος; Για να το ανακαλύψουμε ανατρέχουμε στα μοντέλα που έχουμε δοκιμάσει ως τώρα εστιάζοντας στα οικογενειακά SUV, συγκρίνουμε τις μετρήσεις μας και σας παρουσιάζουμε τα 5 οχήματα που απέχουν περισσότερο από το οδόστρωμα. Η τελική πεντάδα αποτελείται από τα Citroen C5 Aircross, Dacia Duster, Jeep Compass, Land Rover Discovery Sport και Peugeot 3008.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε