Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Τα χειρότερα οικογενειακά SUV έχουν πορτ-μπαγκάζ αντάξια με τα χειρότερα μικρά SUV

Τα χειρότερα οικογενειακά SUV έχουν πορτ-μπαγκάζ αντάξια με τα χειρότερα μικρά SUV

Διαβάστηκε από 100553 αναγνώστες - 13/4/2024

Όπως αναφέραμε πριν, το Lexus UX 250h έχει χώρο αποσκευών ισάξιο με το λιγότερο ευρύχωρο σε αποσκευές μικρό SUV. Αντίστοιχα, το επίσης full υβριδικό Suzuki S-Cross που έχει χωρητικότητα πορτ-μπαγκάζ 293 λίτρα κινείται στα ίδια επίπεδα με το τετρακίνητο  Suzuki Vitara (283 λίτρα) και τα Seat Arona TGI (282 λίτρα) και Skoda Kamiq G-TEC (278 λίτρα), μοντέλα που ανήκουν επίσης στην κατηγορία των μικρών SUV, με τα τελευταία μάλιστα να έχουν και τη δεξαμενή φυσικού αερίου να τους στερεί χώρο από το πορτ-μπαγκάζ.
Το Honda HR-V e:HEV είναι και αυτό αυτοφορτιζόμενο υβριδικό και έχει ωφέλιμο όγκο πορτ-μπαγκάζ 335 λίτρα, ενώ το Kia XCeed που διαθέτει ήπια υβριδικό σύστημα 48V έχει χώρο αποσκευών 380 λίτρων, όταν το μικρότερο Kia Stonic 48V έχει 352 λίτρα.

Σελ.
1
Τα 5 χειρότερα οικογενειακά SUV σε πορτ-μπαγκάζ
Σελ.
2
Τα χειρότερα οικογενειακά SUV έχουν πορτ-μπαγκάζ αντάξια με τα χειρότερα μικρά SUV

  • Θανάσης Μίσχος

    Αν μιλάμε για τον μέσο Έλληνα εσείς πιστεύετε ότι αγοράζει ΙΧΕ με κριτήρια τις ανάγκες του? Τότε γιατί τόσα τζιπ? Πόσοι χρησιμοποιούν την τετρακίνηση και πού? Στην Γλυφάδα ή στο Περιστέρι? Σε ποιο τομέα έχει παιδεία για να έχει σ'αυτόν? Άλλωστε δεν βλέπετε αρκετά με κουβάδες στην οροφή αδιαφορώντας ότι η οδηγική συμπεριφορά είναι άλλη 100% διότι δεν έχει αντίστοιχη παιδεία. Ο κατασκευαστής σου μαθαίνει να ταξιδεύεις όπως στο αεροπλάνο. Γιατί εκεί η πλειοψηφία ταξιδεύει με βαλιτσάκι 8-10κιλών?Να κάνει το ίδιο και με το SUV του.

    Προβολή περισσότερων σχολίων