Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Το Golf 6ης γενιάς έχει χώρους για 5 και ποιοτική κατασκευή

Το Golf 6ης γενιάς έχει χώρους για 5 και ποιοτική κατασκευή

5/5/2024

Ο σχεδιασμός του VW Golf MK6 δεν παρεκκλίνει ιδιαίτερα από αυτόν του προκατόχου του, ωστόσο είναι πιο δυναμικός, χάρη στα φανάρια που δείχνουν «συνοφρυωμένα», την κλίση του καπό και το πλευρικό νεύρο.
Το VW Golf MK6 είναι αρκετά ευρύχωρο και διαθέτει χώρους για 5 ενήλικες επιβάτες, κάτι που το κάνει κατάλληλο και για χρήση από οικογενειάρχες, ενώ το πορτ-μπαγκάζ έχει χωρητικότητα 350 λίτρα και είναι μεγαλύτερο από το μέσο όρο της κατηγορίας.

Η VW εφοδίασε το Golf 6ης γενιάς με υψηλή τεχνολογία. Εκτός από την ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη ανάρτηση που αναφέραμε νωρίτερα, το μοντέλο προαιρετικά διαθέτει προσαρμοστικό Cruise Control που ρυθμίζει την ταχύτητα ανάλογα με την απόσταση από το όχημα που προπορεύεται, καθώς και camera οπισθοπορείας. Στις πιο πλούσιες εκδόσεις τα εμπρός καθίσματα είναι θερμαινόμενα και με λειτουργία μασάζ.
Το VW Golf διακατέχεται από υψηλή ποιότητα κύλισης. Η ρύθμιση της ανάρτησης χαρίζει άνεση στον οδηγό και στους επιβάτες, ενώ παράλληλα μετριάζει τις κλίσεις του αμαξώματος και προσφέρει ισορροπημένη οδική συμπεριφορά.


Συμπέρασμα: Το VW Golf MK6 αποτελεί μια καλή επιλογή για αγορά μεταχειρισμένου

Το VW Golf της έκτης γενιάς, που κατασκευάστηκε από το 2008 μέχρι το 2013 είναι ένα ολοκληρωμένο μικρομεσαίο αυτοκίνητο, το οποίο διαθέτει μπόλικη τεχνολογία και επαρκείς χώρους για μια οικογένεια ή 5 ενήλικες επιβάτες. Αν η συντήρηση από τους προηγούμενους ιδιοκτήτες συμφωνούσε με τις οδηγίες της εταιρείας και ήταν σωστή, τότε ένα μεταχειρισμένο VW Golf δεν θα σας προκαλέσει «πονοκεφάλους» με τη χρήση του.

Σελ.
1
Golf MK6 15ετίας: Δεν έχει πολλές αδυναμίες
Σελ.
2
Πόσο καλό είναι το VW Golf 6ης γενιάς ως μεταχειρισμένο;
Σελ.
3
Οι εσωτερικές επενδύσεις των θόλων συγκρατούν υγρασία
Σελ.
4
Το εσωτερικό παραμένει μοντέρνο και δεν έχει φθορές
Σελ.
5
Το Golf 6ης γενιάς έχει χώρους για 5 και ποιοτική κατασκευή