Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Το Seat Leon έχει χώρους για 5 ενήλικες και σπορτίφ οδική συμπεριφορά

Το Seat Leon έχει χώρους για 5 ενήλικες και σπορτίφ οδική συμπεριφορά

22/12/2023

Το Seat Leon διακρίνεται για την ευρυχωρία του, η οποία είναι ανώτερη από το μέσο όρο της κατηγορίας. Ως εκ τούτου με το αυτοκίνητο θα ταξιδέψουν 5 ενήλικες επιβάτες με τις όποιες παραχωρήσεις να χρειάζεται να γίνουν αν ο μεσαίος στο πίσω κάθισμα είναι μεγαλόσωμος. Ο χώρος αποσκευών έχει όγκο 380 λίτρα και καλύπτει τις ανάγκες μιας οικογένειας.
Η καμπίνα του Seat Leon είναι εργονομική και πρακτική, με αρκετές θήκες για μικροαντικείμενα. Στο εσωτερικό έχει γίνει χρήση ποιοτικών υλικών, τα οποία έχουν στιβαρή συναρμογή και δεν παράγουν τριγμούς. Στα μοντέλα που κατασκευάστηκαν από το 2017 και έπειτα έγινε αναβάθμιση των επενδύσεων και των πλαστικών εντός της καμπίνας.

Στο δρόμο το προηγούμενο Seat Leon έχει σπορτίφ συμπεριφορά, αποτέλεσμα του άκαμπτου πλαισίου που βασίζεται στην πλατφόρμα MQB του Group VW. Το σύστημα διεύθυνσης διαθέτει ακρίβεια και καλή αίσθηση, ενώ τα φρένα είναι ισχυρά.
Η ποιότητα κύλισης του αυτοκινήτου είναι υψηλή και η ανάρτηση είναι όσο μαλακή χρειάζεται προκειμένου να αποσβένει αποτελεσματικά τις κακοτεχνίες του δρόμου.


Συμπέρασμα: Απροβλημάτιστο το Seat Leon diesel ως μεταχειρισμένο

Συνοψίζοντας, το Seat Leon της προηγούμενης γενιάς είναι ένα αυτοκίνητο που θα καλύψει και με το παραπάνω τις ανάγκες μιας οικογένειας ενώ παράλληλα καταφέρνει να διαθέτει δυναμικό χαρακτήρα. Η diesel έκδοση των 105 ίππων έρχεται να προσφέρει οικονομία στα καύσιμα χάρη στη χαμηλή της κατανάλωση και είναι αξιόπιστη.

Σελ.
1
Δοκιμάζουμε μεταχειρισμένο Seat Leon diesel με 140.000 χλμ
Σελ.
2
Seat Leon diesel: Αξίζει ως μεταχειρισμένο;
Σελ.
3
Τα αμορτισέρ στο Seat Leon φθείρονται πρόωρα αν οδηγείς συνέχεια γρήγορα
Σελ.
4
Το Seat Leon έχει χώρους για 5 ενήλικες και σπορτίφ οδική συμπεριφορά