Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Το Skoda Kodiaq είναι ευρύχωρο, πρακτικό και ποιοτικό

Το Skoda Kodiaq είναι ευρύχωρο, πρακτικό και ποιοτικό

Διαβάστηκε από 6711 αναγνώστες - 4/5/2024

Το Skoda Kodiaq είναι ένα SUV που διακατέχεται από μεγάλη ευρυχωρία και άνεση. Στο αυτοκίνητο θα ταξιδέψουν απροβλημάτιστα 5 ενήλικες επιβάτες, με το χώρο για τα κεφάλια και τα πόδια των πίσω να είναι αρκετός. Οι σχεδιαστές της εταιρείας έχουν φροντίσει την πρακτικότητα της καμπίνας, εφοδιάζοντας το αυτοκίνητο με αρκετές θήκες για μικροαντικείμενα, οι οποίες βρίσκονται σε βολικές για τον οδηγό και τους επιβάτες θέσεις.
Ο χώρος αποσκευών είναι 630 λίτρα και διαθέτει διπλό πάτο, ενώ με τα πίσω καθίσματα αναδιπλωμένα ο ωφέλιμος όγκος μπορεί να αγγίξει τα 2.005 λίτρα.

Το SUV είναι διαθέσιμο προαιρετικά και με τρίτη σειρά καθισμάτων που προσφέρει 2 επιπλέον θέσεις. Αυτό καθιστά το Kodiaq κατάλληλο για 7μελείς οικογένειες.
Η ποιότητα και το φινίρισμα των υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί στο Skoda Kodiaq το καθιστούν ισάξιο, ίσως και ανώτερο από το VW Tiguan. Δύσκολα θα βρει κάποιος ατέλειες στην κατεργασία των επενδύσεων.

Κάνοντας κλικ εδώ θα διαβάσετε τη δοκιμή του τετρακίνητου Skoda Kodiaq diesel των 190 ίππων όταν αυτό ήταν καινούργιο.


Συμπέρασμα: Το Skoda Kodiaq είναι ιδιαίτερα ποιοτικό και απροβλημάτιστο ως μεταχειρισμένο

Συνοψίζοντας, οι αυξημένοι χώροι, η υψηλή ποιότητα και η άνεση κάνουν το Skoda Kodiaq μια καλή επιλογή για οικογενειάρχες. Το τσέχικο SUV διατηρείται σε εξαιρετική κατάσταση με το πέρασμα των ετών και των χιλιομέτρων, ενώ οι πετρελαιοκινητήρες είναι αξιόπιστοι, γεγονός που σημαίνει πως το Skoda Kodiaq προτείνεται για αγορά μεταχειρισμένου.

Σελ.
1
Skoda Kodiaq 5ετίας με 180.000 χλμ: Παραμένει αξιόπιστο
Σελ.
2
Πόσο καλό είναι το προηγούμενο Skoda Kodiaq ως μεταχειρισμένο;
Σελ.
3
Λόγω του αυξημένου βάρους, στο Skoda Kodiaq φθείρονται τα ρουλεμάν και τα φρένα
Σελ.
4
Το Skoda Kodiaq είναι ευρύχωρο, πρακτικό και ποιοτικό