Test Συνεργείων
NEO ΤΙΜΕΣ LEASING Short Videos
Πώς η ενοικίαση μηχανημάτων διευκολύνει την εργασία σας
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πώς η ενοικίαση μηχανημάτων διευκολύνει την εργασία σας

Διαβάστηκε από 46296 αναγνώστες - 30/11/2023

Όπως συμβαίνει και με τα αυτοκίνητα, αν κάποιος επαγγελματίας χρειάζεται μηχάνημα που δεν διαθέτει, μπορεί να προχωρήσει σε βραχυχρόνια ενοικίαση ή μακροπρόθεσμη μίσθωση εξοπλισμού, για διάστημα μιας ημέρας ή αρκετών ετών. Ας δούμε πώς γίνεται αυτό, παίρνοντας ως παράδειγμα την Eltrak.

Τα οφέλη της ενοικίασης μηχανημάτων

Ένα γνωστό γνωμικό αναφέρει πως «τα εργαλεία κάνουν το μάστορα», κάτι το οποίο ισχύει σε μεγάλο βαθμό, αφού χωρίς τον κατάλληλο εξοπλισμό είναι δύσκολο, έως και ανέφικτο, να ολοκληρωθεί σωστά και με ασφάλεια κάποια εργασία.

Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις όπου προκύπτει κάποιο ιδιαίτερο έργο, το οποίο απαιτεί εξειδικευμένα μηχανήματα που μπορεί κάποια επιχείρηση να μην διαθέτει. Σε άλλο, επίσης άκρως ρεαλιστικό σενάριο, υπάρχει το ενδεχόμενο το συγκεκριμένο μηχάνημα να έχει βλάβη και να μην είναι λειτουργικό.

Σε αυτά τα προβλήματα έρχεται να δώσει λύση η δυνατότητα ενοικίασης εξοπλισμού από εταιρείες όπως η Eltrak. Ας πάρουμε ως παράδειγμα το συγκεκριμένο Όμιλο και ας δούμε πως μπορεί να μας «λύσει» τα χέρια η συγκεκριμένη διαδικασία.

Στην Eltrak μπορείτε να ενοικιάσετε εξοπλισμό για μία μέρα ή για αρκετά χρόνια

Η χρονική περίοδος που μπορείτε να ενοικιάσετε κάποιο μηχάνημα από την Eltrak ποικίλλει ανάλογα με τις ανάγκες σας. Έχετε τη δυνατότητα να ενοικιάσετε τον εξοπλισμό βραχυπρόθεσμα για διάστημα μιας ημέρας, μιας εβδομάδας ή ενός μήνα, κάτι που μπορεί να σας εξυπηρετήσει για έργα μικρότερης διάρκειας ή για να «καλύψετε» το κενό που θα έχετε στην περίπτωση που το δικό σας μηχάνημα είναι προσωρινά εκτός λειτουργίας.



Εκτός αυτού, μπορείτε να μισθώσετε εξοπλισμό μακροπρόθεσμα για αρκετούς μήνες ή για πολλά χρόνια. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε στο στόλο σας τα μηχανήματα που απαιτούνται χωρίς να χρειαστεί να τα έχετε αγοράσει. Αν βέβαια σας ενδιαφέρει το τελευταίο, τότε υπάρχει η δυνατότητα να μισθώσετε εξοπλισμό με δικαίωμα εξαγοράς στο μέλλον.

Τι είδους εξοπλισμό μπορώ να ενοικιάσω από την Eltrak;

Παραμένοντας στο παράδειγμα της Eltrak, η γκάμα του προσφερόμενου προς ενοικίαση εξοπλισμού διευρύνεται διαρκώς, προκειμένου να μπορεί να καλύψει ολοένα και περισσότερες κατασκευαστικές ανάγκες.



Ξεκινώντας από τα μηχανήματα, θα βρείτε χωματουργικά όπως υδραυλικούς εκσκαφείς, φορτωτές και οδοστρωτήρες, ή ανυψωτικά όπως περονοφόρα, τόσο ηλεκτροκίνητα όσο και πετρελαιοκίνητα. Επιπλέον, μπορείτε να ενοικιάσετε κάποιο συγκεκριμένο εξάρτημα που προσαρμόζεται σε μηχάνημα που ήδη έχετε, όπως για παράδειγμα κάδους για φορτωτές και άλλα.
Περνώντας στα διάφορα εξαρτήματα εργασίας, θα μπορέσετε να μισθώσετε υδραυλικές σφύρες, φρέζες οδοποιίας και τροχούς κοπής ασφάλτου.
Αν χρειάζεστε κάποια γεννήτρια ρεύματος, τόσο για εφεδρική όσο και για συνεχή λειτουργία, θα βρείτε ηχομονωμένα ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη ισχύος από 20 kVA έως 700 kVA.
 
Η Eltrak ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1982 και αντιπροσωπεύει εταιρείες όπως η Caterpillar, η Bridgestone, η Palfinger και άλλες. Μπορείτε να έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία με την Eltrak στο 210-8196800, ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας κάνοντας κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις