ΔΟΚΙΜΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ Seat Leon: Ισπανός με πάθος

Η τεχνολογία του Golf, σε συσκευασία με περισσότερο πάθος. Δοκιμάζουμε δύο μεταχειρισμένα Seat Leon τρίτης γενιάς, το ένα μάλιστα Cupra, και βλέπουμε οτι αξίζουν μία δεύτερη ματιά για αγορά.

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ Διαφορετικός... δυναμίτης: 448.000 χλμ με 50 άλογα

Τα καλοδιατηρημένα FIAT Panda έχουν γίνει πραγματικά συλλεκτικά κομμάτια. Για παράδειγμα, αυτό το Panda 4x4 είναι ένας… χιλιομετροφάγος, αφού έχει ήδη διανύσει 448.000 χιλιόμετρα.

TEST ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ Review μεταχειρισμένου: Mercedes GLK

Έχουμε περίπου 30.000 ευρώ για την αγορά αυτοκινήτου. Αξίζει να τα επενδύσουμε σε μία Mercedes GLK που έχει διανύσει ήδη 200.000 χιλιόμετρα;

TEST ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ Review μεταχειρισμένου: Hyundai i30 1.6 CRDi

Το Hyundai i30 είναι κατάλληλο για οικογένειες και μπορεί επίσης να διανύσει μεγάλες αποστάσεις. Εξετάζουμε ένα ιδιαίτερα προσιτό μεταχειρισμένο μοντέλο του!

ΤΙ ΒΛΑΒΕΣ ΕΒΓΑΛΕ? Test Αξιοπιστίας: Fiat Tipo

Το όνομα του Fiat Tipo, έχει μια ιστορία γραμμένη πίσω του, με έναρξη το 1988, όταν και πρωτοεμφανίστηκε. Στην σημερινή του εποχή, είναι ένα πραγματικά προσιτό αυτοκίνητο;

ΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ? Review Μεταχειρισμένου: Mazda 6

Το 2002 παρουσίασε η Ιαπωνική φίρμα τον διάδοχο του 626, το 6. Σήμερα είναι μία πολύ προσιτή λύση για όσους θέλουν χώρους και prestige. Αξίζει όμως η αγορά του ή θα «την πατήσουμε» με την φθηνή τιμή, και θα γίνουμε οι «καλύτεροι φίλοι» των συνεργείων?

ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ Η Ευκαιρία ενός Mazda RX-8

To RX-8 ήταν το τελευταίο αυτοκίνητο της Mazda με κινητήρα Wankel. Στην αρχή προκάλεσε ενθουσιασμό, στην πορεία όμως, δεν έπεισε για την αντοχή του. Τι πρέπει να προσέξεις στην αγορά ενός μεταχειρισμένου Mazda RX-8, ώστε να εκμεταλλευτείς την χαμηλή τιμή του?

ΔΟΚΙΜΗ 14 ΕΤΩΝ Review Μεταχειρισμένου: AUDI A2

Για πολλά χρόνια, το Audi A2 ήταν μια καλή επιλογή για τους αγοραστές μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Πώς όμως μπορεί το πλαίσιο αλουμινίου να νικήσει τον εαυτό του, καθώς πλησιάζει στην τρίτη ηλικία? Αξίζει η αγορά του σήμερα?