Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric

ΤΕΣΤ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 400.000 χλμ με μία Mercedes A-Class: Πώς τα πάει;

Μία Mercedes A 180 του 2013 έχει σημειώσει 399.700 χλμ μέσα σε 9 χρόνια. Τι ζημιές έβγαλε το όχημα σε αυτή τη δοκιμή μακράς διαρκείας; Πόσο αξιόπιστη είναι η προηγούμενης A-Class; Αξίζει η αγορά της; Ήρθε η ώρα να το μάθουμε!

ΑΓΟΡΑΖΩ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ BMW X1: Ποια γενιά της είναι καλύτερη;

Μπορεί να μοιράζονται το ίδιο όνομα, όμως οι 2 γενιές της BMW X1 έχουν τεράστιες διαφορές μεταξύ τους. Αναλύουμε τα 2 μοντέλα, με κωδικό E84 και F48, βλέπουμε πώς έχουν αντέξει στο πέρασμα του χρόνου, και αναλύουμε τι πρέπει να γνωρίζουμε πριν αγοράσουμε ένα ως μεταχειρισμένο.

ΑΓΟΡΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ Να αγοράσω Mercedes A-Class W176;

Αξίζει η αγορά της! Απαλλαγμένη από προβλήματα του παρελθόντος, η Mercedes A-Class 3ης γενιάς έχει κερδίσει επάξια το αστέρι στο καπό. Δοκιμάζουμε μία A 200 d του 2016.

ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ Test Μεταχειρισμένου: Mercedes B 200 d

Ως ένα μικρομεσαίο θαύμα χώρων, η Mercedes B-Class (W 246) είναι ενδιαφέρουσα για οικογένειες, αλλά και ηλικιωμένους, που αγαπούν τα ταξίδια. Αξίζει και η ποιότητά της το αστέρι; Η AUTO BILD δοκιμάζει μία μεταχειρισμένη B 200 d με 180.000km.

ΠΑΛΙΕΣ ΑΡΕΤΕΣ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ Test Μεταχειρισμένου: Mercedes C 250

Η Mercedes C-Class της γενιάς W 205 συνταξιοδοτείται. Ωστόσο, το όμορφο μοντέλο έχει διατηρηθεί σε φόρμα και είναι μία από τις καλύτερες μεταχειρισμένες προτάσεις της αγοράς.

ΔΟΚΙΜΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ Test αντοχής: Mercedes A 200 με 225.000km

Η Mercedes A-Class της γενιάς W176 είναι γνωστή για την ποιότητά της. Πώς αντέχει το αυτοκίνητο στο πέρασμα του χρόνου; Η Auto Bild δοκίμασε μία A200 του 2015, η οποία μέσα στην πενταετία διένυσε 225.000km.

TEST ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ Review έξι μεταχειρισμένων ηλεκτροκίνητων: Αξίζουν;

Έξι δημοφιλή και αποδοτικά ως καινούργια ηλεκτροκίνητα μοντέλα μπαίνουν στην ζυγαριά και αξιολογούνται σαν μεταχειρισμένα. Πόσο καλά είναι;

ΑΓΟΡΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ Εσύ θα αγόραζες BMW X3 ή VW Polo?

Αξιολογούμε την αγορά μεταχειρισμένης BMW X3, που η τιμή της πλέον είναι εφάμιλλη με ένα VW Polo. Αξίζει η αγορά μιας F25 ή θα «τρέχουμε»?

TEST ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ Review μεταχειρισμένου: Opel Adam

Ένα μεταχειρισμένο Opel Adam σε… Ιερά Εξέταση. Το premium mini δοκιμάζεται σε συνθήκες δρόμου έχοντας χιλιόμετρα στην «πλάτη» του. Μικρό στο μάτι είναι σίγουρα. Στην απόδοση;