ΔΙΠΟΛΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ Η Porsche που δεν ανήκει πουθενά…

Είναι η 911 που δεν συγκρίνεται, δεν μετριέται, δεν ανήκει κάπου. Αυτή η ξεχωριστή Porsche 911 Turbo, δεν είναι S, αλλά είναι μια μοναδική οδηγική περίπτωση, που σου γεμίζει το μυαλό με ερωτήσεις και δυναμικά συναισθήματα. Πόσο S είναι λοιπόν η 911 Turbo και ποια θα είναι το στίγμα της στην γκάμα της Porsche;

ΥΨΗΛΗ ΡΑΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Οδηγούμε το νέο Renault Arkana TCe 140

Κυριλέ κοστούμι, για όλους: Το Renault Arkana είναι το πιο προσιτό SUV με coupé γραμμή. Πόσο καλά τα καταφέρνει;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Οδηγούμε νέο Audi e-tron GT

Το αμιγώς ηλεκτροκίνητο Audi e-tron GT έρχεται στις αγορές με ισχύ 476 PS και αυτονομία 488 χιλιομέτρων. Εμείς το οδηγήσαμε για πρώτη φορά με τέσσερις δοκιμαστές!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Οδηγούμε νέο Audi e-tron GT


σε συνεργασία με AUTO BILD »

ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΣ Οδηγούμε Skoda Enyaq iV 80

Το Skoda Enyaq κινείται απλώς ηλεκτρικά και, όπως συνηθίζεται στη φίρμα, παραμένει έξυπνο. Οδηγούμε το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο, που εξέλιξε η ίδια η Skoda!

ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΑΝΕΤΟ Οδηγούμε νέο Toyota Highlander

Το Toyota Highlander είναι πλέον διαθέσιμο σε αρκετές αγορές και ως ένα αμιγώς υβριδικό μοντέλο. Πόσο καλά τα καταφέρνει;

COUPE SUV ME STYLE Οδηγούμε Renault Arkana TCe 140 EDC

Με το νέο Arkana, η Renault μπαίνει στην αγορά των hatchback SUV με αξιώσεις. Η έκδοση των 140 ίππων με το αυτόματο κιβώτιο φαίνεται ενδιαφέρουσα.

COUPE SUV ME STYLE

Οδηγούμε Renault Arkana TCe 140 EDC


σε συνεργασία με AUTO BILD »

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Οδηγούμε νέα Mercedes EQA

Η νέα Mercedes EQA φτάνει στις αντιπροσωπείες της εταιρείας και κλέβει τις εντυπώσεις. Το ηλεκτρικό SUV έχει μήκος 4,46 μέτρων και η AUTO BILD έκανε ήδη ένα γύρο μαζί της και σας μεταφέρει εντυπώσεις.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Οδηγούμε νέα Mercedes EQA


σε συνεργασία με AUTO BILD »

ΤΟ PUMA ΑΓΡΙΕΨΕ Οδηγούμε Ford Puma ST

Μικρό SUV, αλλά περίσσιο πάθος για δράση: το νέο Ford Puma ST «ποντάρει» πολλά στην επιθυμία του οδηγού του για ισχύ. Εμείς είχαμε μια πρώτη συνάντηση μαζί του...

ΤΟ PUMA ΑΓΡΙΕΨΕ

Οδηγούμε Ford Puma ST


σε συνεργασία με AUTO BILD »

Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΤΗΣ OPEL Οδηγούμε το νέο Opel Astra Sports Tourer 1.5 Diesel

Στην Opel δεν αρέσουν πια οι μεγάλης χωρητικότητας κινητήρες. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, στο Astra θα τοποθετείται απλώς μόνο ένας τρικύλινδρος diesel κινητήρας 1,5 λίτρων. Τα πάει καλά; Εμείς οδηγήσαμε ήδη το νέο μοντέλο.

ΠΡΟΣΘΙΟΚΙΝΗΤΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ BMW Σειρά 1 M135i 306PS

Οι Βαυαροί προχώρησαν σε αλλαγές.. Η 3η γενιά της Σειράς 1 της BMW είναι πλέον προσθιοκίνητη. Εμείς καθίσαμε ήδη μέσα σε αυτό το αυτοκίνητο και σας μεταφέρουμε πόσος χώρος προέκυψε πραγματικά από αυτήν την αλλαγή.