ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Aποκλειστική video/ανάλυση για το νέο Ford Kuga

Τι αλλάζει στην τρίτη γενιά του νέου Ford Kuga, που μετατρέπει τις ισορροπίες σε ολόκληρη την βιομηχανία? Πως κατάφερε να εκθρονίσει το Focus, από την κορυφή των πιο σημαντικών μοντέλων της φίρμας, ενώ θέλει και την πρωτιά στην κατηγορία των off road οχημάτων? Δείτε την αποκλειστική video/ανάλυση της AUTO BILD για να βρείτε τις απαντήσεις.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Οδηγούμε την νέα Mercedes A 250e

Με πραγματική ηλεκτρική αυτονομία, που ξεπερνά τα 75 χλμ., η υβριδική Mercedes A 250 e κοιτάει στα μάτια τα… αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ Οδηγούμε το νέο Toyota Yaris GR των 250 ίππων

Αν και πολύ μικρό, είναι τόσο... «κακό»! Το νέο Toyota GR Yaris κάνει με τα 250 PS τα αδύνατα δυνατά!

ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΛΟΞΟ Οδηγούμε το εντυπωσιακό Audi Q3 Sportback

Με το Audi Q3 Sportback το Ingolstadt θέτει ένα νέο σχεδιαστικό χαρακτήρα. Πείθει και στο μεμονωμένο test;

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ TEST Σε τι διαφέρουν τελικά τα μικρά από τα μεγάλα SUV?

SUV υπάρχουν πολλά. Υπάρχουν μικρά, υπάρχουν μεγάλα. Να πάρω το μεγάλο ή το μικρό SUV? Τι προσφέρει το καθένα και πόσο στοιχίζουν? Πόσο SUV χρειάζομαι τελικά, ανάλογα με τις ανάγκες μου? Η μεγάλη μας έρευνα, ξεκαθαρίζει σε 8 ζευγάρια, πόσο πολύ SUV χρειάζεσαι πραγματικά.

ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ Οδηγούμε το Golf που δεν οδήγησε κανείς

Η AUTO BILD σε αποκλειστικότητα, οδηγεί το πρωτότυπο VW Golf (A59), που ποτέ δεν μπήκε στην παραγωγή. Αυτό το ζόρικο «αγρίμι» των 275 ίππων, είναι τελικά πιο ελκυστικό από κάθε GTi που έχει κυκλοφορήσει!

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ Γνωρίστε το Νέο Smart EQ από την Daimler

Σε επίπεδο σχεδίασης τα Smart παραμένουν κορυφαία, πάνω απ όλα στην cabrio εκδοχή. Τώρα το Smart, είναι και ομορφότερο. Ο ηλεκτροκίνητος... ψύλλος της πόλης με όνομα Smart EQ δέχθηκε μια ανανέωση.

ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ AUDI Οδηγούμε το νέο Audi A1 Citycarver

Η Audi έδωσε στο A1 λίγο ύψος! Το νέο Citycarver είναι ένα ισχυρό κομμάτι Audi - και ένα ακριβό επίσης... Θα είναι σύντομα το talk of the town!

Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΤΗΣ OPEL Οδηγούμε το νέο Opel Astra Sports Tourer 1.5 Diesel

Στην Opel δεν αρέσουν πια οι μεγάλης χωρητικότητας κινητήρες. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, στο Astra θα τοποθετείται απλώς μόνο ένας τρικύλινδρος diesel κινητήρας 1,5 λίτρων. Τα πάει καλά; Εμείς οδηγήσαμε ήδη το νέο μοντέλο.