ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Τι απειλεί τη ζωή των ελαστικών;

Όσα ηλεκτρονικά σύστημα και να έχει ένα αυτοκίνητο, μόνο τα λάστιχα έρχονται σε επαφή με τον δρόμο, για αυτό είναι σημαντικό να βρίσκονται πάντα σε καλή κατάσταση. Δείτε παρακάτω τις αιτίες που φθείρονται πρόωρα τα ελαστικά, και τι μπορούμε να κάνουμε για να παρατείνουμε τη ζωή τους.

TPMS Έτσι θα γνωρίζεις πάντα την πίεση των ελαστικών σου

Τα νέα μοντέλα έχουν σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών, το γνωστό TPMS. Γνωρίζατε πως μπορεί να τοποθετηθεί εκ των υστέρων σε όλα τα αυτοκίνητα; Διαβάστε παρακάτω για το σύστημα και την διαδικασία της εγκατάστασής του.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ? Δοκιμάζουμε 31 All Weather ελαστικά

Τα All Weather ελαστικά αποτελούν μία λύση «ένα-για-όλα», αφού δεν χρειάζεται η αλλαγή τους κάθε έξι μήνες, ανάλογα την εποχή. Είναι όμως πραγματικά ασφαλή; Δοκιμάζουμε 31 σετ και σας παρουσιάζουμε τα αποτελέσματα.

ΠΟΙΟ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ Test χειμερινών ελαστικών SUV: 225/55/17

Συγκρίνουμε δέκα σετ χειμερινών ελαστικών για μικρά και μικρομεσαία SUV, τα οποία δοκιμάστηκαν στο χιόνι και στον πάγο, τόσο σε στεγνό όσο και σε βρεγμένο οδόστρωμα!

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ? MEGA TEST: 50 Ελαστικά για οδηγική απόλαυση

Είναι απαραίτητα τα ελαστικά από αναγνωρισμένες μάρκες, ή αρκούν τα «φθηνού κόστους κομμάτια»? Υπάρχει τελικά, διαφορά στα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά? Δείτε τη δοκιμή-γίγας με 50 ελαστικά.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Ποιοι παράγοντες φθείρουν τα Ελαστικά σου?

Όσα ηλεκτρονικά συστήματα και να έχει ένα αυτοκίνητο, μόνο τα λάστιχα έρχονται σε επαφή με τον δρόμο. Αν η κατάσταση τους δεν είναι καλή όλα τα υπόλοιπα είναι άχρηστα. Δείτε παρακάτω τι φθείρει πιο πολύ τα λάστιχα σου.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ 5+1 λάθη κατά την αλλαγή ελαστικών αυτοκινήτου

Κατά τη διάρκεια ζωής ενός οχήματος, είναι αρκετές οι φορές κατά τις οποίες θα χρειαστεί να αλλαχθούν τα λάστιχά του αυτοκινήτου. Κάτι που για πολλούς μπορεί να αποτελεί σχεδόν ρουτίνα, κρύβει αρκετές πιθανότητες να γίνει κάποιο λάθος, με διάφορες επιπτώσεις στην τσέπη ή και την υγεία μας.

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ «ΣΥΝΘΗΚΕΣ» ΟΔΗΓΗΣΗΣ Test Φθαρμένων Ελαστικών

Πόσο επικίνδυνο είναι να κυκλοφορούμε με φθαρμένο πέλμα ελαστικών στους δρόμους? Ποια είναι η συμπεριφορά του παραχρησιμοποιημένου ελαστικού σε βρεγμένο οδόστρωμα, με το φαινόμενο της υδρολίσθησης? Εμείς προσομοιώσαμε τις επικίνδυνες αυτές συνθήκες και αποδεικνύουμε πως η ζωή μας κινδυνεύει ήδη από τα 100 km/h.