ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Ποιοι παράγοντες φθείρουν τα Ελαστικά σου?

Όσα ηλεκτρονικά συστήματα και να έχει ένα αυτοκίνητο, μόνο τα λάστιχα έρχονται σε επαφή με τον δρόμο. Αν η κατάσταση τους δεν είναι καλή όλα τα υπόλοιπα είναι άχρηστα. Δείτε παρακάτω τι φθείρει πιο πολύ τα λάστιχα σου.

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ «ΣΥΝΘΗΚΕΣ» ΟΔΗΓΗΣΗΣ Test Φθαρμένων Ελαστικών

Πόσο επικίνδυνο είναι να κυκλοφορούμε με φθαρμένο πέλμα ελαστικών στους δρόμους? Ποια είναι η συμπεριφορά του παραχρησιμοποιημένου ελαστικού σε βρεγμένο οδόστρωμα, με το φαινόμενο της υδρολίσθησης? Εμείς προσομοιώσαμε τις επικίνδυνες αυτές συνθήκες και αποδεικνύουμε πως η ζωή μας κινδυνεύει ήδη από τα 100 km/h.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Πως θα αυξήσεις την ζωή των Ελαστικών σου?

Όσα ηλεκτρονικά σύστημα και να έχει ένα αυτοκίνητο, μόνο τα λάστιχα έρχονται σε επαφή με τον δρόμο. Αν η κατάσταση τους δεν είναι καλή όλα τα υπόλοιπα συστήματα είναι άχρηστα. Δείτε παρακάτω τι τα βλάπτει.

Top OFFERS από την Autoracer!

ΕΛΑΣΤΙΚΑ - ZANTES

Top OFFERS από την Autoracer!

ΕΛΑΣΤΙΚΑ - ZANTES

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Βροχή+Ταχύτητα= Κίνδυνος-Θάνατος…

Ξέρεις πως το να τρέχεις με υπερβολική ταχύτητα σε βρεγμένους δρόμους, είναι το πιο επικίνδυνο πράγμα που μπορείς να κάνεις σήμερα? Πιστεύεις πως «είσαι οδηγάρα» κι έχεις την ικανότητα να τα καταφέρεις ακόμα και με τόσο βροχερές συνθήκες? Πως θα καταφέρεις όμως να σταματήσεις όταν τα φθαρμένα ελαστικά σου θέλουν 100 μέτρα περισσότερα για να φρενάρουν?