ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ 5+1 λάθη κατά την αλλαγή ελαστικών αυτοκινήτου

Κατά τη διάρκεια ζωής ενός οχήματος, είναι αρκετές οι φορές κατά τις οποίες θα χρειαστεί να αλλαχθούν τα λάστιχά του αυτοκινήτου. Κάτι που για πολλούς μπορεί να αποτελεί σχεδόν ρουτίνα, κρύβει αρκετές πιθανότητες να γίνει κάποιο λάθος, με διάφορες επιπτώσεις στην τσέπη ή και την υγεία μας.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ? Το απόλυτο Test Ελαστικών «All weather»

Δε χρειάζεται να τα αλλάξετε ποτέ ξανά! Τα all weather ελαστικά κάνουν τη ζωή πιο εύκολη. Είναι, όμως, και πραγματικά ασφαλή; 31 προϊόντα, που είναι ικανά για όλα, στο check ασφαλείας.

ΜΕ ΒΡΟΧΗ ΘΕΣ ΕΩΣ 160 Μ. ΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑ Πόσο επικίνδυνα είναι τα Φθαρμένα Ελαστικά?

Πόσο επικίνδυνο είναι να κυκλοφορούμε με φθαρμένο πέλμα ελαστικών στους δρόμους? Ποια είναι η συμπεριφορά του παραχρησιμοποιημένου ελαστικού σε βρεγμένο οδόστρωμα, με το φαινόμενο της υδρολίσθησης? Το τεστ που ακολουθεί δίνει απαντήσεις και δείχνει πώς κινδυνεύουμε ήδη από τα 100 km/h.

Top OFFERS από την Autoracer!

ΕΛΑΣΤΙΚΑ - ZANTES

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Έτσι γίνονται οι ζάντες σου καινούργιες

Ασε τους ειδικούς να κάνουν τις ζάντες σου καινούργιες. Χάρη στο συχνό πλύσιμο και την φροντίδα του χρώματος, μπορούμε σχετικά εύκολα να κρατήσουμε το χρώμα του αυτοκινήτου μας όπως ήταν την πρώτη μέρα που το αγοράσαμε. Δυστυχώς όμως δεν συμβαίνει το ίδιο και με τις ζάντες αλουμινίου.

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ «Mega» Test Ελαστικών

Η ατμόσφαιρα μυρίζει άσφαλτο και καμμένα ελαστικά. Το σφυροκόπημα των... κομπρεσέρ δονεί τα pit και ο αέρας έχει γεμίσει από την αγωνιστικού τύπου αύρα. Στη γραμμή εκκίνησης βρέθηκαν γι αυτό το test 11 διαγωνιζόμενα σετ ελαστικών της διάστασης 245/45 R 18, ανάμεσα σε αυτά τέσσερις ολοκαίνουργιες προτάσεις των Bridgestone, Goodyear, Nokian και Pirelli.