Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ανταλλακτικά με καλύτερες επιδόσεις, μεγαλύτερη αντοχή και εγγύηση

Ανταλλακτικά με καλύτερες επιδόσεις, μεγαλύτερη αντοχή και εγγύηση

7/2/2024

Σχεδιάζονται αποκλειστικά για το αυτοκίνητο σου
Περνούν αυστηρά τεστ πριν πάρουν έγκριση
Ανεξάρτητοι φορείς έκαναν τεστ και τα γνήσια αποδείχθηκαν πολύ καλύτερα
Κερδίζεις χρήματα και είναι εγγυημένα

Σχεδιάζονται αποκλειστικά για το αυτοκίνητο σου!

Όλοι πλέον γνωρίζουν ότι η αξιόπιστη και ασφαλή λειτουργία του αυτοκινήτου τους είναι απόλυτη συνδεδεμένη με το ενδεδειγμένη συντήρηση που θα ακολουθήσουν. Ενδεδειγμένη είναι αυτή που προτείνει ο κατασκευαστής, ο οποίος προτείνει χρήση αποκλειστικά γνήσιων ανταλλακτικών.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των γνήσιων ανταλλακτικών είναι πως δεν πρόκειται γιΆ ανταλλακτικά που πωλούνται για όλα τα αυτοκίνητα, αλλά εξελίσσονται παράλληλα με την εξέλιξη του αυτοκινήτου, ώστε να διαμορφώνονται κατάλληλα για κάθε μοντέλο και να συνεργάζονται σωστά και αποτελεσματικά με τα υπόλοιπα μέρη.
 

Περνούν αυστηρά τεστ πριν πάρουν έγκριση

Δεν είναι μόνο η εξέλιξη, αλλά και τα τεστ που περνούν πριν εγκριθούν για να βγουν στην παραγωγή. Κυριολεκτικά ελέγχουν και το παραμικρό βιδάκι για αν είναι σίγουροι για την ποιότητά του κάνοντας επαναλαμβανόμενα και σκληρά τεστ αντοχής, εφαρμογής και λειτουργικότητας. Έτσι εξασφαλίζεται απόλυτη αρμονία στη λειτουργία του αυτοκινήτου σας.

Ανεξάρτητοι φορείς έκαναν τεστ και τα γνήσια αποδείχθηκαν πολύ καλύτερα

Ισχύουν και στην πράξη όλα τα παραπάνω ή είναι λόγια των εταιρειών; Η TÜV NORD τέσταρε την απόδοση γνήσιων ανταλλακτικών φρένων, με διάφορα after market. Το αποτέλεσμα ήταν πως οι γνήσιες δισκόπλακες άντεξαν σχεδόν διπλάσια φρεναρίσματα από τις υπόλοιπες, ενώ τα γνήσια τακάκια είχαν καλύτερα αποτελέσματα σε ελέγχους φθοράς, τριβής και υλικού. Γι αυτό το λόγο και προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια και άριστη λειτουργία, κάνοντας την οδήγηση του αυτοκινήτου σας πιο άνετη και ευχάριστη.

Κερδίζεις χρήματα και είναι εγγυημένα

Παράλληλα μέσω της μεγαλύτερης αντοχής τους εν τέλει καταφέρνουν και εξοικονομούν χρήματά από τον κάτοχο. Μπορεί ένα γνήσιο ανταλλακτικό να είναι πιο ακριβό από το αντίστοιχο aftermarket, ωστόσο δεν θα χρειαστεί το ίδιο σύντομα αλλαγή. Παράλληλα μην ξεχνάμε πως συνοδεύονται από εργοστασιακή εγγύηση, συνηθώς δυο ετών και επιπλέον τα τοποθετούν τεχνίτες εκπαιδευμένοι και καταρτισμένοι στο δικό σου μοντέλο.     

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις